TOP
Deze voorbereidingen moet je treffen als je gaat trouwen
Bruiloft

Deze voorbereidingen moet je treffen als je gaat trouwen

Trouwen is een van de spannendste en meest fantastische momenten in je leven! Het is een tijd om de liefde tussen twee mensen te vieren en samen een nieuw hoofdstuk te beginnen. Voordat je de sprong waagt, zijn er een aantal dingen die je moet doen om je voor te bereiden op de trouwdag. Of je nu zelf de planning doet of een weddingplanner hebt die je helpt, hier zijn enkele tips om in gedachten te houden als je je voorbereidt op het huwelijk met je geliefde.

Locatiekeuze

De locatie die je kiest zet de toon voor je grote dag! Zo moet deze mooie plek niet alleen binnen jullie budget vallen, maar moet deze locatie ook goed voelen. Houd bijvoorbeeld rekening met de grootte (passen al je gasten er?) en de voorzieningen (zijn er tafels en stoelen?). Als je eenmaal een paar favoriete locaties hebt gekozen, neem dan de tijd om ze persoonlijk te bezoeken, zodat je een gevoel krijgt voor hoe het zal zijn op jullie speciale dag. Fijn om deze locatie op tijd te regelen, zodat je dit ook meteen op de trouwkaarten kunt vermelden.

Een fijne gastenlijst

Als er iets is dat een domper kan zijn op een verder perfecte dag, dan is het wel te veel mensen op de ceremonie of receptie. Grote kans dat je alleen de mensen om je heen wilt die voor jullie waardevol en dierbaar zijn. Ook wil je natuurlijk niemand per ongeluk vergeten uit te nodigen. Om mogelijke ongemakken te voorkomen, maak je van tevoren een definitieve lijst van wie er uitgenodigd is voor welk gedeelte van jullie bruiloft, voordat je begint met uitnodigingen maken en versturen. Je wilt niet eindigen met meer (of minder) mensen op je huwelijksreceptie dan verwacht.

Kies een weddingplanner

Kies een weddingplanner

Een goed georganiseerde en mooie bruiloft is de droom van elk bruidspaar. Maar de hoeveelheid moeite die het kost om de grote dag te plannen kan soms veel zijn, en daarom is het inhuren van een professionele weddingplanner een goed idee! Van het helpen kiezen van de perfecte locatie, het beheren van leveranciers en het ontwerpen van decoraties – zij hebben het allemaal onder controle. En niet te vergeten, ze begeleiden je door het hele proces, terwijl ze alle chaos of stress die op je pad komt in goede banen leiden. Hoe fijn is dat? Je krijgt toegang tot hun expertise in evenementenplanning en hun prachtige stijl, zodat je trouwdag magisch en bijzonder kan zijn zonder je zorgen te maken over alle details die daarbij komen kijken. Zonder zorgen herinneringen maken met al je geliefde!

«

»

Close