TOP
Dino tandenbostelhouder - gemaakt door het creatief lifestyle blog www.badschuim.eu
DIY Easy Peasy DIY Kids

Dino tandenborstelhouder diy

Mijn kind is gek op dino’s! We hebben ze in allerlei soorten en maten. Ze gaan overal mee naar toe: op speelafspraakjes, aan tafel, in bad en in bed. Om die Dino gekte helemaal compleet te maken ging ik op zoek naar Dino (recycle – DIY) ideetjes en kwam bij de Dino tandenborstelhouder uit! Snel en simpel om te maken en blij dat ons ventje er mee was: SUPER COOL MAM! 

Dino tandenbostelhouder - gemaakt door het creatief lifestyle blog www.badschuim.eu

Dino tandenborstelhouder, dit heb je er voor nodig:

Dino tandenbostelhouder - gemaakt door het creatief lifestyle blog www.badschuim.eu

 

 • Dinosaurus naar keus ( te koop bij Action, maar ook bij diverse speelgoedwinkels ).
 • Mesje.
 • Priem.
 • Tandenborstel :).

Dino tandenborstelhouder, zo maak je hem:

1. Om deze coole Dino tandenborstelhouder te kunnen maken, boor je eerst een gat met je priem in het midden van de dino.
2. Boor twee keer met de priem zodat er ruimte is voor het mesje om een groter gat te maken.
3. Snij het gat op maat van de tandenborstel. Niet te groot want dan blijft de tandenborstel niet meer goed zitten. Dus pas tussendoor een keertje.
Klaar!! Tandenpoetsen zal het COOLSTE moment van de dag worden!!
dino houder voor tandenborstel Dino tandenbostelhouder - gemaakt door het creatief lifestyle blog www.badschuim.eu
Tip: Vind je de dino te saai?! Geef hem dan een mooi kleurtje met verf! Ontvet de dino goed en spuit een witte grondlaag. Laat goed drogen. Spuit de dino in je favoriete kleur en laat opnieuw goed drogen. 
 Zoek je nog een andere leuke Dino DIY?! Maak dan deze leuke Dino zeep (fles) !
Dit is een Easy Peasy DIY! 


Dit is een Easy Peasy DIY , dat zijn do it yourselfs die je in een hand omdraai maakt! Op mijn Mamma & Kids lifestyle blog Badschuim vind je er nog veel meer. Klik maar eens door op Easy Peasy DIY en ontdek vele leuke!

Ceciel van der Pas

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april 2017. In die tijd maakte zij blogs met DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids. Ze was mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim) en getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim). Tegenwoordig heeft ze een ander bedrijfje : Ceciel Maakt - een creatief bedrijf voor (blog)tekst & foto's, creatieve workshops en het maken van ontwerpen (van o.a. krijtstifttekeningen, zie Etsy Shop Krijtstifttekening).Je kan haar tevens nog steeds volgen via Ceciel Maakt op Instagram en Ceciel Maakt op Pinterest . Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.

«

»

3 COMMENTS
 • Birgit
  8 jaar ago

  Wow! Mijn zoon is al helemaal enthousiast!

  • Ceciel
   8 jaar ago

   Leuk Birgit!! Veel plezier ervan. En mocht je jullie dino willen delen met me dan vind ik dat super!! Dat kan altijd via mijn Facebook pagina :)!

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close