TOP
Dit mag er niet ontbreken bij jouw babyuitzet
Kids

Dit mag er niet ontbreken bij jouw babyuitzet

Ben je zwanger? Dan ben je ongetwijfeld al bezig met het maken van een lijst van alle benodigdheden. Voor de bevalling wil je immers zoveel mogelijk al in huis hebben, zodat je optimaal kunt genieten van jouw kraamweek en de periode die daarna komt. De uitzet voor een baby is echter uitgebreid en de lijsten die je tegenkomt op het internet zijn lang. Je moet daarom goed weten wat er allemaal staat te gebeuren. En welke benodigdheden mogen er echt niet ontbreken tijdens het inslaan van alle babyspullen? Onderstaande informatie zet een aantal belangrijke benodigdheden op een rij, zodat je goed voorbereid de aankopen doet.

Een omslagdoek voor meer bescherming

Een van de eerste dingen die je aan moet schaffen is een omslagdoek baby. Deze omslagdoek houdt jouw baby warm na het hebben van een bad, maar je kunt hem ook gebruiken om jouw baby in te dragen. Hierdoor heb je een multifunctioneel product in handen en zorg je ervoor dat jouw baby voldoende bescherming heeft. De omslagdoek voor jouw baby komt in een groot aantal kleuren en prints. Zo kun je onder andere denken aan de standaard roze en blauw, maar ook meer neutraal houden. Of ga je juist voor een van de thema’s met de bijbehorende prints? Alle kleuren geven een geheel andere uitstraling en pas je aan jouw stijl aan.

Jouw kind helpen bij de motoriek

Een ander product dat niet mag ontbreken in jouw huis voordat je bevallen bent, is een wipstoel. Deze stoel is in eerste instantie een goede manier om jouw kind neer te leggen, terwijl jij even naar het toilet gaat of juist andere huishoudelijke taken uitvoert. In eerste instantie zal jouw baby vooral rondkijken naar alle figuren en lichtjes in de woning. Na verloop van tijd merk je dat jouw kind steeds meer zelf in beweging komt. Het komt daarom de motoriek van jouw baby ook ten goede en je kunt een goede ontwikkeling bevorderen. Met een wipstoel zorg je dus altijd voor voldoende entertainment voor jouw kind en gemakken voor jezelf.

De dagelijkse benodigdheden direct mee aanschaffen

De dagelijkse benodigdheden direct mee aanschaffen

Vergeet ook niet om de dagelijkse benodigdheden aan te schaffen. Denk aan luiers, rompertjes en speelgoed. Ook op dit gebied heb je een groot aantal keuzemogelijkheden, waardoor je alles helemaal aan jouw wensen aansluit. Ga bijvoorbeeld voor herbruikbare luiers of wegwerpluiers, kies voor houten speelgoed of een van de andere varianten en zorg voor voldoende rompertjes om steeds te wisselen. Door deze spullen aan te schaffen heb je al een groot deel van de lijst in handen en hoef je alleen nog maar de grote aankopen te kijken. Zo zorg je ervoor dat alles aanwezig is en je met een goed gevoel de bevalling in gaat.

«

»

Close