TOP
DIY Easy Peasy DIY Kids

DIY hangend waxine lichtje.

Vanochtend waren we in een schilderachtige bui :). Voor Omi werd een glazen potje beschilderd waar een waxine lichtje in mocht komen. Nu de dagen steeds korter worden zorgt dat voor extra gezelligheid. Zeker als het zelf is gemaakt.

 
Nu konden we het potje vullen met zand en daar het lichtje op zetten. Maar dat zou zonde zijn van het harde werk dat was verricht aan het binnen schilderwerk. Dat zou dan niet meer te zien zijn. Daarom moest er een hangend lichtje in komen. Dat ontwierp ik op een hele simpele manier met drie paperclips en plakband. Zie hieronder: 

We zijn erg in onze ‘sas’ met dit resultaat en hopen Omi er mee te kunnen verrassen. Echt leuk om met zo’n kleine inspanning zo’n leuk resultaat te krijgen :)!!

Dit is een Easy Peasy DIY! Dit is een Easy Peasy DIY , dat zijn do it yourselfs die je in een hand omdraai maakt! Op mijn Mamma & Kids lifestyle blog Badschuim vind je er nog veel meer. Klik maar eens door op Easy Peasy DIY en ontdek vele leuke!

Ceciel van der Pas

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april 2017. In die tijd maakte zij blogs met DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids. Ze was mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim) en getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim). Tegenwoordig heeft ze een ander bedrijfje : Ceciel Maakt - een creatief bedrijf voor (blog)tekst & foto's, creatieve workshops en het maken van ontwerpen (van o.a. krijtstifttekeningen, zie Etsy Shop Krijtstifttekening).Je kan haar tevens nog steeds volgen via Ceciel Maakt op Instagram en Ceciel Maakt op Pinterest . Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close