TOP
hartje vouwen
DIY Easy Peasy DIY Papierliefde

DIY: hartje vouwen.

Ik hou van kaartjes versturen en ook om ze leuk te versieren. Zo heb ik laatst een kaartje versierd met gevouwen hartjes. Eigenlijk is het heel simpel maar je moet het even weten. Dus ik dacht: dat wil ik graag delen. Hier vind je de simpele instructie: hartje vouwen.

Hartje vouwen, zo doe je dat:

hartje vouwen

Zoek je nog meer leuke kaartjes om zelf te maken? Klik hier voor nog een ander leuk zelfgevouwen hartjes kaartje.

Dit is een Easy Peasy DIY!

Dit is een Easy Peasy DIY , dat zijn do it yourselfs die je in een hand omdraai maakt! Op mijn Mamma & Kids lifestyle blog Badschuim vind je er nog veel meer. Klik maar eens door op Easy Peasy DIY en ontdek vele leuke!

Ceciel van der Pas

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april 2017. In die tijd maakte zij blogs met DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids. Ze was mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim) en getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim). Tegenwoordig heeft ze een ander bedrijfje : Ceciel Maakt - een creatief bedrijf voor (blog)tekst & foto's, creatieve workshops en het maken van ontwerpen (van o.a. krijtstifttekeningen, zie Etsy Shop Krijtstifttekening).Je kan haar tevens nog steeds volgen via Ceciel Maakt op Instagram en Ceciel Maakt op Pinterest . Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close