TOP
Kraamkado zelf maken naaien
DIY Kraamkado

DIY: Home made Ollie’s.

Via een ander blog werd ik verliefd op hun olifantjes. Ik bewaarde het in mijn ‘likes’ tot er een geschikte gelegenheid kwam om ze te maken. Twee naderende bevallingen van mijn collega oudercommissie leden waren een perfect excuus om dit als kraamkado zelf maken en ik kon beginnen!

Kraamkado zelf maken, zo ging ik aan de slag

Het toeval kwam dat gelijktijdig mijn geliefde man zijn kast opruimde (sinds wanneer hebben mannen ook last van opruimwoede??) en daarbij een mooie blouse wilden schenken aan goede doelen. Mooi niet dus (sorry goed doel), dat stofje was perfect voor mijn olifantje en zo werd mijn eerste (met originele blouseknoop) olifant ‘geboren’. Het tweede kwam uit een opruimbakje en werd bekroond met mijn knopen aanwinsten uit de kringloop winkel. Zo kregen broer en zus (olifanten zijn enorm familiair) vorm en werden nog even gezellig op de foto gezet.
Na een gezellig ‘onder-onsje’ kregen ze een leuke verpakking en werden weggeven aan hun nieuwe huis. Dag lieverds, veel knuffelplezier.
Hier kun je toch alleen maar verliefd op worden ;-)!
Wil je hem ook maken: het patroon met de uitleg kan je hier vinden. Maak je liever iets anders? Kijk dan eens op mijn verzamelpagina KIDS (DIY), daar zit vast wel iets leuks bij!

Ceciel van der Pas

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april 2017. In die tijd maakte zij blogs met DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids. Ze was mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim) en getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim). Tegenwoordig heeft ze een ander bedrijfje : Ceciel Maakt - een creatief bedrijf voor (blog)tekst & foto's, creatieve workshops en het maken van ontwerpen (van o.a. krijtstifttekeningen, zie Etsy Shop Krijtstifttekening).Je kan haar tevens nog steeds volgen via Ceciel Maakt op Instagram en Ceciel Maakt op Pinterest . Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.

«

»

1 COMMENT

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close