TOP
houten kersster met foto - gemaakt door het creatief lifestyle blog www.badschuim.eu
DIY Kerst Kids

DIY Kersthanger.

In mijn dressoir heb ik 2 planken die vol liggen met inpakspulletjes. Van mooi inpakpapier in allerlei kleurtjes en patroontjes, tot lintjes, versiersels, knoopjes, krulletjes, satijnen doekjes etc. etc. Ik bewaar alles wat ik krijg, dus cadeaus pak ik altijd heel voorzichtig uit. Want het is altijd erg leuk om het her te gebruiken. Ik geniet er van om een cadeau met liefde in te pakken, wat het dan ook (voor mij) extra speciaal maakt. Zo maakte ik van deze overblijfsel een leuke en zeer simpele kersthanger.

Kersthanger

Op deze plankjes van mijn dressoir bewaar ik ook mijn vondsten uit de rommel- en koopjeshoek van diverse winkels. Zo kwam ik in de zomer deze leuke houten sterren tegen. Voor een prikkie gekocht en vandaag kwamen ze van pas: ik maakte er decoratieve (kerst) hangers van voor liefhebbers van mijn ventje. Een leuk cadeautje dat snel en simpel te maken is.

Wat heb je nodig voor de kersthanger:

Eigenlijk heel weinig: een leuke foto, een schaar, wat plak en natuurlijk de hanger. Bekijk de foto’s en ook jij hebt hem zo gemaakt:

Leuk om zelf in de boom te hangen of kado te geven. Bij opa’s en oma’s zal het zeker een hit zijn!!

Zoek je nog meer kerst knutsels: kijk dan eens hier.

Ceciel van der Pas

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april 2017. In die tijd maakte zij blogs met DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids. Ze was mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim) en getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim). Tegenwoordig heeft ze een ander bedrijfje : Ceciel Maakt - een creatief bedrijf voor (blog)tekst & foto's, creatieve workshops en het maken van ontwerpen (van o.a. krijtstifttekeningen, zie Etsy Shop Krijtstifttekening).Je kan haar tevens nog steeds volgen via Ceciel Maakt op Instagram en Ceciel Maakt op Pinterest . Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close