TOP
Letterbak
DIY

DIY: letterbak.

Wanneer er een huis opgeruimd moet worden, vanwege bijvoorbeeld een verhuizing, ben ik graag van de partij. Niet vanwege het stof, het vele werk en het geploeter maar wel vanwege de gezelligheid, dat je een vriend(in) of familielid blij kan maken met je hulp en vanwege de verborgen schatten! Want wie opruimt, die gooit of geeft ook weg. Zo trof ik een juweeltje aan: een oude letterbak.

Een kleine zoektocht op Pinterest leverde heel veel leuk ideetjes op. Ik kon niet kiezen of ik de letterbak nu voor de woonkamer zou gaan gebruiken met allerlei kleine snuisterijtjes van mezelf. Of voor het nieuwe kamertje van ons kleine ventje, met een leuk kindermotiefjes in allerlei stijlen als achtergrond waarin auto’s en dino’s zich thuis zouden gaan voelen. Een moeilijke keuze. Mijn beslissing werd gemaakt door recente foto’s van ons gezinnetje. Deze zouden, samen met een collectie van hartjes die in een bakje lagen te wachten om ergens voor gebruikt te worden, een mooi geheel vormen als familiebord. Mijn plan was er: de letterbak kwam in de woonkamer. Op naar de Hema om de foto’s snel te ontwikkelen. Tijdens het wachten op het ontwikkelen van de foto’s struinde ik de winkel nog even af. Zo heerlijk om te kijken of er stiekem iets in de schappen ligt dat je mee moet nemen ;). En ja, ik vond een sieradenboom. Deze was perfect voor mijn familiebord. De boom zou symbolisch zijn voor onze familiebanden. Een paar dagen later vond ik in een stoffenwinkels nog de perfecte opvulling die zorgde voor dit prachtige eindresultaat:

Helaas komt het op de foto niet helemaal goed over, maar onder de letters HOME staat nog een kleine tekst: ‘is where my family is’. Dat maakte het bord helemaal af :).
♥ A little magic can take you a long way, have a wonderful day ♥

Ceciel van der Pas

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april 2017. In die tijd maakte zij blogs met DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids. Ze was mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim) en getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim). Tegenwoordig heeft ze een ander bedrijfje : Ceciel Maakt - een creatief bedrijf voor (blog)tekst & foto's, creatieve workshops en het maken van ontwerpen (van o.a. krijtstifttekeningen, zie Etsy Shop Krijtstifttekening).Je kan haar tevens nog steeds volgen via Ceciel Maakt op Instagram en Ceciel Maakt op Pinterest . Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close