TOP
Ikea Hack - polka dot tafel make over I gemaakt door het creatief lifestyle blog Badschuim
DIY Kids

DIY: Polka dot tafel en krukje.

Het was weer eens tijd, tijd voor een make-over van het speeltafeltje van ons ventje. Het is een simpel Ikea tafeltje wat niet bestand is tegen de avonturen die is ons ventje het laat beleven. Avonturen met stiften, pennen, schaartjes, plak, het bouwen van hutten etc. etc. zo ver zijn fantasie hem laat gaan. Hierdoor heeft het tafeltje zijn nodige avontuurlijke littekens. Niet erg mooi waardoor ik al eerder aan de slag ben gegaan met het beplakken van de bovenkant. Helaas mocht dat geen lang leven behouden. Daardoor tijd voor een langdurige oplossing. Ik had nog een stuk tafelzeil over en kon aan de slag!

Polka dot tafel MAKE OVER

Je hebt er eigenlijk niet veel voor nodig. Een Ikea tafeltje, wat zeil en een tacker:

Natuurlijk werd ik ondertussen ‘geholpen’ door de eigenaar….

Een simpele tacker zorgde ervoor dat ik met een minimale inspanning een snel en mooi resultaat kreeg!
De hoekjes waren het moeilijkst, waardoor ik wel even netjes te werk moest gaan. Het had iets weg van een boek kaften of het mooi inpakken van een cadeau.
Het beter vouwwerk gaf een mooi resultaat op de hoeken.
En zie hier het resultaat. In nog geen kwartier was het klaar!
En ons ventje was er erg blij mee!!
En nu ik toch bezig was en nog een stukje tafelzeil over had….. heb ik meteen dit Ikea krukje ook gedaan. Hoe???:  kijk maar eens bij mijn koeienkrukje.

Ceciel van der Pas

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april 2017. In die tijd maakte zij blogs met DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids. Ze was mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim) en getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim). Tegenwoordig heeft ze een ander bedrijfje : Ceciel Maakt - een creatief bedrijf voor (blog)tekst & foto's, creatieve workshops en het maken van ontwerpen (van o.a. krijtstifttekeningen, zie Etsy Shop Krijtstifttekening).Je kan haar tevens nog steeds volgen via Ceciel Maakt op Instagram en Ceciel Maakt op Pinterest . Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.

«

»

1 COMMENT
  • Comment: Anoniem on 28 januari 2014

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close