TOP
DIY Quote servies bord voor de instaswap fall edition I gemaakt door het creatief lifestyle blog
DIY Kringloopliefde

diy quote servies bord (instaswap)

Dit jaar deed ik weer mee met de instaswap fall edition 2015! Ben je geen instagrammer en DIY’er dan heb je waarschijnlijk geen idee waar ik het over heb. Ik leg je het je graag uit en laat je ook zien wat ik heb gemaakt, zoals mijn diy quote servies bord!

Wat is instaswap (fall edition 2015)?

Een swap is een “uitwisseling” die ontstaan is op Instagram. Je wisselt aardigheidjes uit met iemand anders die ook op Instagram zit. De uitwisselingen kunnen kleinschalig gedaan worden (dus 1 op 1) maar ook grootschalig via de fall edition 2015. Deze wordt georganiseerd door Lydia en veel Instagrammers doen er aan mee (zelfs mensen vanuit het buitenland)! Je schrijft je voor de instaswap in (via deze site, helaas kun je nu niet meer mee doen!) en krijgt in het geheim een swappartner toegewezen. Ja je leest het goed, in het geheim, want het leuke er van is dat je van elkaar niet weet wie elkaar heeft (net zoiets als loodjes trekken met Sinterklaas). Jij maakt dus voor iemand die je niet kent een leuk brievenbuspakketje en zo doet iemand anders dat ook voor jou. Zo simpel is het. Spreading some kindness zeg maar. Vorig jaar deed ik ook al mee. Je kunt er hier mee over lezen.

Dit jaar doe ik ook weer met veel liefde & plezier mee. Ik maakte een heel pakket:

Instaswap fall edition 2015 pakket I gemaakt door het creatief lifestyle blog

Zoals je kan zien heb ik me heerlijk creatief uit kunnen leven! Wat een feestje vond ik het om te maken. Hopelijk vond mijn swapmaatje het ook erg leuk, want daar doe je het tenslotte voor!

DIY Quote servies bord

In dit swappakket stopte ik een kringloopgelukje. Want je moet namelijk de feed van je swapmatje op IG checken en daarop kon ik zien dat ze van ouderwets servies hield. Net zoals ik! Ik zocht een tweetal inspirerende quotes op, namelijk deze:

‘Being creative is not a hobby, its a way of life’

‘Life is about using the whole box of crayons’

en plaatse die met een porseleinstift op het bord. Na een paar uurtjes drogen en een lage, lange baktijd in de oven was dit het resultaat:

DIY Quote servies bord I resultaat I gemaakt door het creatief lifestyle blog DIY Quote servies bord I resultaat closeup 2 I gemaakt door het creatief lifestyle blog (2)

DIY Quote servies bord I resultaat closeup 1 I gemaakt door het creatief lifestyle blog

Wil je ook aan de slag met een porseleinstift dan kun je hier een uitgebreide uitleg vinden. Ik versierde er namelijk al eerder leuke mokken mee!

Ceciel van der Pas

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april 2017. In die tijd maakte zij blogs met DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids. Ze was mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim) en getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim). Tegenwoordig heeft ze een ander bedrijfje : Ceciel Maakt - een creatief bedrijf voor (blog)tekst & foto's, creatieve workshops en het maken van ontwerpen (van o.a. krijtstifttekeningen, zie Etsy Shop Krijtstifttekening).Je kan haar tevens nog steeds volgen via Ceciel Maakt op Instagram en Ceciel Maakt op Pinterest . Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close