TOP
DIY Rendier hoed_ kinder kerst DIY
Bloggers DIY Countdown DIY Kerst Kids Papierliefde Printable

DIY rendier hoed – kinder kerst diy

Zijn jouw kids ook gek rudolf en zijn rendiermaatjes? Ja! Dan is deze DIY rendier hoed echt iets voor jullie! Ik ontwierp een leuke papieren rendier hoed die je gratis op mijn blog kan printen. Daarna hoef je het alleen nog maar even te knippen en plakken en klaar is je kinder kerst DIY! Te leuk dus om niet te doen en je kids zullen het hoedje helemaal geweldig vinden.

DIY rendier hoed, wat heb je er voor nodig:

  • Deze leuke download ( je kan hem via deze link gratis downloaden: Rendier hoed

DIY Rendier hoed_ kinder kerst DIY

  • Een printer en wat dikker papier.
  • Een schaar, plakband en een stiekje.

DIY rendier hoed, zo maak je hem:

Stap 1 – maak je eigen DIY rendier hoed: Download het sjabloon en print op dikker papier.

Stap 2 – maak je eigen DIY rendier hoed: Knip alle onderdelen uit.

Stap 3 – maak je eigen DIY rendier hoed: Plak beide geweitjes op de band van hoed. Zet ze stevig vast met wat extra plakbandjes zodat ze niet ombuigen.

Stap 4 – maak je eigen DIY rendier hoed: Nu maak je de hoed op maat vanhet hoofdje van je kind. Dat kun je op 2 manieren doen: 1) maak 2 gaatjes in de band van de hoed en doe er een stiekje door. Die kan je dan achter de oren van je kindje doen zodat de rendier hoed blijft zitten. Gebruik je liever geen stiekjes dan kan je ook manier 2 gebruiken: 2) knip nog een extra witte reep van het papier en plak vast aan de bruine band van je rendier hoed.

Wij maakte de rendier hoed ook met wat extra papier en kregen dit gezellige resultaat:

DIY Rendier hoed_ kinder kerst DIY

DIY Rendier hoed_ kinder kerst DIY

DIY Rendier hoed_ kinder kerst DIY

 

Bloggers DIY Countdown Kersteditie - initiatief van www.badschuim.eu

 

Dit was mijn 2e bijdrage voor de Bloggers DIY Countdown – kerst editie ( #BDIYC ). Wil je weten wat dat is, dan kun je dat hier terug lezen. Volg de BDIYC ook via mijn Facebookpagina voor nog meer Kerst DIY!

Morgen zal Petra van het blog Woonschrift een leuke DIY delen voor de #BDIYC !

 

Ceciel van der Pas

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april 2017. In die tijd maakte zij blogs met DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids. Ze was mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim) en getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim). Tegenwoordig heeft ze een ander bedrijfje : Ceciel Maakt - een creatief bedrijf voor (blog)tekst & foto's, creatieve workshops en het maken van ontwerpen (van o.a. krijtstifttekeningen, zie Etsy Shop Krijtstifttekening).Je kan haar tevens nog steeds volgen via Ceciel Maakt op Instagram en Ceciel Maakt op Pinterest . Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.

«

»

1 COMMENT

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close