DIY veren verven

vogelveren verven, veren kleuren, DIY veren verven, veer verven, kleurige veer, hoe veren verven, zelf veren kleuren

De zomer is het perfecte seizoen voor de DIY veren verven. De vogels zijn namelijk druk in de weer om hun nesten te maken, waardoor je vaker veertjes op de grond kan vinden. Daarnaast regent het niet zo veel (nou ja, dat hopen we dan) en blijven de veren mooi van vorm. Afgelopen week ging ik naar veertjes op zoek en na een lange wandeling had ik zo een handje vol. Samen met mijn verfkistje maakte ik er een leuke decoratie voor in huis van.

vogelveren verven, veren kleuren, DIY veren verven, veer verven, kleurige veer, hoe veren verven, zelf veren kleuren

DIY veren verven, wat heb je nodig:

  • Veertjes. Die je kan vinden door in je omgeving een wandelingetje te gaan maken en goed op de grond te kijken.
  • Acrylverf. Ik kocht een totaalpakket bij de action met vele kleuren en kwastjes. De kleuren zijn super, alleen de kwasten van mindere kwaliteit. Ik koop dus volgende keer kwasten van wat betere kwaliteit waardoor ik makkelijker details kan maken.

vogelveren verven, veren kleuren, DIY veren verven, veer verven, kleurige veer, hoe veren verven, zelf veren kleuren

DIY veren verven, zo doe je dat:

Eigenlijk hoef ik je dat niet te vertellen, want het is gewoon te simpel. Je brengt patroontjes aan op je veren en laat ze drogen. Klaar! Super simpel dus. Het enige wat je wel nodig hebt dat is inspiratie. Ik keek op Pinterest voor leuke patroontjes, maar je kan natuurlijk ook je fantasie de vrije loop laten gaan. Of doe inspiratie op met mijn resultaten:

vogelveren verven, veren kleuren, DIY veren verven, veer verven, kleurige veer, hoe veren verven, zelf veren kleuren vogelveren verven, veren kleuren, DIY veren verven, veer verven, kleurige veer, hoe veren verven, zelf veren kleuren vogelveren verven, veren kleuren, DIY veren verven, veer verven, kleurige veer, hoe veren verven, zelf veren kleuren

Op zoek naar nog meer DIY voor in huis? Klik dan eens door naar mijn decoratie & inspiratie pagina!

Easy Peasy DIY, simpele DIY, makkelijke DIY,

Dit is een Easy Peasy DIY , dat zijn do it yourselfs die je in een hand omdraai maakt! Op mijn Mamma & Kids lifestyle blog Badschuim vind je er nog veel meer. Klik maar eens door op Easy Peasy DIY en ontdek vele leuke!

The following two tabs change content below.

Ceciel

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april 2017. In die tijd maakte zij blogs met DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids. Ze was mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim) en getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim). Je kan haar nog steeds volgen via Ceciel Maakt op Instagram en Ceciel Maakt op Pinterest . Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.
1 antwoord

Plaats een Reactie

Meekletsen?!
Dat kan hieronder.

Ik lees graag jouw reactie: