TOP
Afscheid DIY Easy Peasy DIY Kids

DIY: wc papier rolletje hartjes stempel.

wc rolletjes stempel van harjesHelaas gaat er een juf weg bij het kinderdagverblijf van ons kleine ventje. Binnenkort is de afscheid receptie en zijn alle kindjes gevraagd om een A4tje te maken met een eigen knutsel, gedichtje, foto etc. zodat deze in het afscheidsboek voor de juf komt.

Via Pinterest ging ik op zoek naar inspiratie en kwam ik deze geweldige DIY tegen: de wc rolletjes stempel. Eigenlijk heel simpel en erg leuk om te maken. Je hebt er alleen wat verf, een wc rolletje en papier voor nodig. Zelf maakte we er helemaal een feest van en gebruikte ook nog glitters. Zo maak jij hem ook.

Wat heb je nodig voor de wc rolletjes stempel

– wc rolletjes ;)
– verf, gebruik diegene die je eruit kan wassen.
– vel papier of doosje wat je gaat bestempelen.
– verfschort voor je kindje.

Hoe maak je de wc rolletjes stempel

Het is heel simpel om de stempel te maken. Je hoeft alleen maar je vinger in het midden van de rol te drukken zodat je een hartje krijgt. Buig even goed door zodat het niet terug buigt. Geef aan je kindje en have fun!

We bestempelde niet alleen een A4tje maar ook een lief doosje wat we nog cadeau konden geven. Het resultaat was dan ook prachtig:

De ontvangers vonden het geweldig! 

Voor nog meer knutselwerk met wc rolletjes kun je ook kijken op mijn verzamelpagina: 15 leuke knutsel ideeën met wc rolletjes. Zoek je misschien ook nog een afscheid kado, traktatie of versje voor het kinderdagverblijf dan klik je lekker door naar mijn andere pagina: afscheid van het kinderdagverblijf voor heel veel knutselplezier en inspiratie.

Dit is een Easy Peasy DIY! 


Dit is een Easy Peasy DIY , dat zijn do it yourselfs die je in een hand omdraai maakt! Op mijn Mamma & Kids lifestyle blog Badschuim vind je er nog veel meer. Klik maar eens door op Easy Peasy DIY en ontdek vele leuke!

Ceciel van der Pas

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april 2017. In die tijd maakte zij blogs met DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids. Ze was mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim) en getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim). Tegenwoordig heeft ze een ander bedrijfje : Ceciel Maakt - een creatief bedrijf voor (blog)tekst & foto's, creatieve workshops en het maken van ontwerpen (van o.a. krijtstifttekeningen, zie Etsy Shop Krijtstifttekening).Je kan haar tevens nog steeds volgen via Ceciel Maakt op Instagram en Ceciel Maakt op Pinterest . Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.

«

»

2 COMMENTS
  • sofie
    9 jaar ago

    Mooi! ga ik ook eens doen!

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close