TOP
DIY Weekmenu - Krijtstift DIY op fotolijstje
DIY Easy Peasy DIY Koken Krijtstift

DIY Weekmenu – Krijtstift DIY op fotolijstje

In huize Badschuim maken we elke week een weekmenu voor het avondeten. Gewoon omdat het handig is met het boodschappen doen, maar ook omdat het ontzettend gezellig staat in de keuken! Ik maak namelijk ons DIY weekmenu met behulp van een krijtstift DIY op een fotolijstje. Het lijkt dat net of je een menubord uit een restaurant in je keuken hebt staan. Lees hier hoe je hem ook kan maken en je keuken een extra gezellig uiterlijk geeft.

DIY Weekmenu, wat heb je nodig:

  • Fotolijstje;
  • Leuke achtergrond voor in je fotolijstje, bv plaatje uit een kook of tuintijdschrift;
  • Plakletters;
  • Krijtstiften in bv verschillende kleuren.

DIY Weekmenu, zo maak je hem:

Stap 1 – DIY Weekmenu: Knip de leuke achtergrond uit je tijdschrift en stop dat in je fotolijstje.

Stap 2 – DIY Weekmenu: Verdeel de letters in de dagen van de week: ma, di, wo, do, vr, za en zo. Plak de letters op het glas van je lijstje. Zorg er wel voor dat je ze netjes verdeeld op het glas. Eigenlijk is je DIY Weekmenu nu al klaar! Vul het menu nu met jullie gerechten en geef het een mooi plaatsje in je keuken.

DIY Weekmenu - Krijtstift DIY op fotolijstje

DIY Weekmenu - Krijtstift DIY op fotolijstje

DIY Weekmenu - Krijtstift DIY op fotolijstje

DIY Weekmenu - Krijtstift DIY op fotolijstje

 

Ceciel van der Pas

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april 2017. In die tijd maakte zij blogs met DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids. Ze was mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim) en getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim). Tegenwoordig heeft ze een ander bedrijfje : Ceciel Maakt - een creatief bedrijf voor (blog)tekst & foto's, creatieve workshops en het maken van ontwerpen (van o.a. krijtstifttekeningen, zie Etsy Shop Krijtstifttekening).Je kan haar tevens nog steeds volgen via Ceciel Maakt op Instagram en Ceciel Maakt op Pinterest . Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close