, ,

DIY wijnglazen met krijtstift – versier je eigen wijnglazen

DIY wijnglazen met krijtstift - versier je eigen wijnglazen

Lastig is het als je je (wijn)glas kwijt bent tijdens een feestje. Maar daar heb ik een leuke en hippe oplossing voor: DIY wijnglazen met krijtstift! Je versiert de glazen met je krijtstift door de naam van de eigenaar er op te schrijven en daar omheen een grappig tekeningetje te maken. Zo weet iedereen welk glas van wie is en ben je dus nooit meer je glas kwijt. Daarnaast staat het ook nog eens extra feestelijk. Een simpele maar mooi en erg praktische DIY die zelfs in een hand omdraai klaar is. 

DIY wijnglazen met krijtstift

DIY wijnglazen met krijtstift, dit heb je nodig:

En dat is het, super weinig dus en low budget.

 

 

 

DIY wijnglazen met krijtstift, zo maak je het:

DIY wijnglazen met krijtstift – stap 1: Pak je krijtstift er bij en een wijnglas. (Ik deed zelf handschoenen aan om geen vingerafdrukken op de glazen te krijgen). Schrijf nu de naam op het glas.

DIY wijnglazen met krijtstift – stap 2: Teken om de naam nog een vrolijk tekeningetje zodat het extra duidelijk is dat er een naam op staat. Ik liet meneertje Badschuim zijn eigen glas versieren en hij vond het super leuk:

DIY wijnglazen met krijtstift - versier je eigen wijnglazen

Leuke DIY dus om samen met je kids te doen. Onze glazen zagen er zo uit:

DIY wijnglazen met krijtstift - versier je eigen wijnglazen

Erg feestelijk vonden wij! Mijn einde jaar tip voor jullie! Een heerlijk & gezellig oudjaar toegewenst en een fantastisch nieuw jaar.

Easy Peasy DIY, simpele DIY, makkelijke DIY,

 

EASY PEASY DIY! Do it yourselfs die je in een hand omdraai maakt! Op mijn Mamma & Kids lifestyle blog Badschuim vind je er nog veel meer. Klik maar eens door op Easy Peasy DIY en ontdek vele leuke!

The following two tabs change content below.

Ceciel

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april 2017. In die tijd maakte zij blogs met DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids. Ze was mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim) en getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim). Je kan haar nog steeds volgen via Ceciel Maakt op Instagram en Ceciel Maakt op Pinterest . Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.
3 antwoorden
  • Ceciel
   Ceciel zegt:

   Het blijft zitten als je netjes het wijnglas aan de steel vast blijft houden. De krijtverf kan wel tegen een klein stootje maar niet als je er de hele tijd met je handen / vingers aan zit. Dus het is wel een dingetje waar je van af moet blijven om het mooi te laten :). En uit ervaring moet ik zeggen dat de meeste het meteen snappen, leuk vinden en dan het wijnglas ook bij het steeltje vast blijven houden.

   Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meekletsen?!
Dat kan hieronder.

Ik lees graag jouw reactie: