TOP
Kids Praktisch Thuis / Lifestyle

Dutch Dream Denim: stoere kinderkleding voor spelende kinderen

Zijn jouw kinderen echte wildebrassen? Doen ze niets liever dan klimmen, glijden en stoeien? Dan heb je vast wel gemerkt dat niet alle kinderkleding daar erg geschikt voor is. Als je leuke kinderkleding koopt, wil je natuurlijk niet dat het allemaal meteen stuk gaat. Maar het is ook niet zo leuk als je kinderen altijd in hun oude kloffie rondlopen omdat dat bestand is tegen ruwe spelletjes. Zoek jij leuke kinderkleding die tegen een stootje kan? Dan is Dutch Dream Denim misschien iets voor jou.

Dutch Dream Denim: Dubbele Knieën

Zoals de naam al zegt is Dutch Dream Denim gespecialiseerd in kleding van spijkerstof. Spijkerstof staat erom bekend dat het dik en sterk is en tegen een stootje kan. Maar DDD gaat nog verder. De knieën van de meeste broeken hebben namelijk een nieuw concept: Dubbele Knieën. De gedachtegang is eenvoudig. Broeken gaan vrijwel altijd kapot op dezelfde plaats: de knieën. Door kruipen en vallen slijt de stof daar het snelst. Vaak moet je dan een broek wegdoen omdat de knieën stuk zijn, terwijl de rest van de broek nog prima is. Vanaf nu is dat niet meer nodig. De broeken van Dutch Dream Denim zijn voorzien van een dubbele laag stof op de knieën. Slijt de bovenste laag van de knieën door? Dan ziet het er gewoon uit alsof het zo hoort. De broek wordt er zelfs nog stoerder van!

De achtergrond van Dutch Dream Denim

Van de meeste kledingmerken is de achtergrond niet zo boeiend. Maar wel van Dutch Dream Denim! De starter van dit bedrijf is namelijk… een moeder van twee kinderen. Nee, niet van die keurige kinderen in mini-maatpakjes, maar kleine boefjes die regelmatig hun kleren kapot maakten. En daar had de ontwerpster op een gegeven moment schoon genoeg van. Het idee van de dubbele knieën sloeg al snel aan en werd een succes. Het idee: kinderen moeten gewoon lekker kunnen spelen zonder zich druk te maken over hun kleding. En ouders moeten rustig hun kinderen kunnen laten spelen zonder meteen weer nieuwe kleren te moeten kopen. En dat is gelukt: Dutch Dream Denim biedt de ideale oplossing voor ouders én kinderen!

Kleding voor elk kind

Dutch Dream Denim maakt kleding voor elk kind in elke leeftijdscategorie. Dat begint zelfs al bij baby’s! De kleding voor kleine baby’s in de eerste maten is gemaakt van een soepele, zachte spijkerstof. Vanaf de leeftijd dat de meeste baby’s gaan kruipen wordt overgestapt op een sterkere stof. En ook bij de baby-broekjes zijn veel broekjes met dubbele knieën gemaakt. Lang niet gek, want broekjes slijten verrassend snel als een kindje vooral kruipt en nog niet goed kan lopen. Bij het groter worden kan je kind gewoon in Dutch Dream Denim kleding blijven, want ook de grotere maten worden ruimschoots aangeboden. Het is alleen maar jammer dat het er niet is voor volwassenen…

Ben jij de moeder (of vader) van stoere kinderen die graag ruwe spelletjes doen? Valt jouw kind om de haverklap een gat in zijn broek? Spelen jouw kinderen het liefst buiten in de regen? Sta je elke week in de winkel om nieuwe broeken te kopen? Dan wordt het tijd om eens te kijken naar Dutch Dream Denim. Dé kleding voor spelende, stoere kinderen! Zo kunnen de kids lekker spelen en hoef jij je niet meer druk te maken om de zoveelste kapotte broek.

Judith

Mijn naam is Judith, flexibele tekstschrijver en thuiswerker. Daarmee combineer ik mijn werk met het zorgen voor onze stoere dochter Esther, een kleine boef! Ik ben dol op het schrijven van allerlei soorten teksten over de meest uiteenlopende onderwerpen. Dat houdt het werk uitdagend en creatief. Ik heb twee websites in beheer: www.mamasopinternet.nl en www.meer-weten-over-eten.nl. Daarmee kan ik werken aan mijn twee grootste passies, namelijk alles over mama-zijn en over lekker en gezond eten!

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close