TOP
Goodie Goodness -Een brievenbusbox vol met designers liefde I review door het creatief lifestyle blog Badschuim
Hebbedingetjes

Een brievenbusbox designers liefde – Oh my Goodie Goodness

Gek ben ik op design. Wie tegenwoordig eigenlijk niet! Designers zijn er in alle soorten & categorieën. Maar hoe ontdek je tegenwoordig toch al dat moois? De oplossing komt van Goodie Goodness. Zij stellen elke maand een box samen welke vol zit met designers goodies. Of ik er eentje wilde ontvangen om over te schrijven. Daar zei ik natuurlijk geen nee tegen. Lees er snel meer over, want ook jij wilt zo’n box!

Een brievenbusbox designers liefde van Goodie Goodness, wat is het eigenlijk?

Goodie Goodness zorgt ervoor dat zij die ‘designers-spelden in de hooiberg’ voor jou vinden. De opkomende ‘designers-pareltjes’ die nog ontdekt moeten worden. En dan bedoelen we echt MOETEN. Goodie Goodness helpt je dus om nieuwe producten te ontdekken van opkomende onafhankelijke ontwerpers en kleine creatieve bedrijven. De producten zijn (met veel liefde) handgemaakt, uniek (!)  en van hoogwaardige kwaliteit. Elke maand krijg je een brievenbusbox designers-liefde. De box kan bestaan uit 3 of 4 kleine producten de ene maand en een groter product de volgende maand. Elke maand is het een verrassing wat je krijgt. Het allerleukste er aan (vind ik) dat er in het doosje ook een introductie zit van de designers en zijn producten. Je leest het verhaal achter de producten en bent meteen al enthousiast alvorens je het doosje verder hebt uitgepakt.

Deze maand ontving ik dit doosje:

Goodie Goodness -Een brievenbusbox designers liefde I review door het creatief lifestyle blog Badschuim

Allemaal van StudioPin. StudioPin wordt geleid door Marijn Pin, een creatieve vormgever in hart en nieren. ‘’Ik streef ernaar om mijn ontwerpen een speelse touch mee te geven zodat ze dynamisch in gebruik zijn.” Een te gekke nieuwe ontdekking vond ik!! En dit zat er allemaal in:

VLAM: een handgemaakte kandelaar vervaardigd uit kurk. Dit is een 100% natuurlijk materiaal, recyclebaar en bovenal eco-vriendelijk. Eenvoudig zelf in elkaar te zetten.

Goodie Goodness -Een brievenbusbox designers liefde I review door het creatief lifestyle blog Badschuim

De oude steden van Nederland worden gekenmerkt door hun karakteristieke gevels. AGH! zijn onderzetters met 4 van deze meest authentieke gevels: de trap-, klok-, tuit en halsgevel. Ze bestaan uit kurk met gemêleerd wolvilt in de varianten bonte kleuren, grijs- en bruintinten verpakt in een set van 4.

Goodie Goodness -Een brievenbusbox designers liefde I review door het creatief lifestyle blog Badschuim

Goodie Goodness -Een brievenbusbox designers liefde I review door het creatief lifestyle blog Badschuim

Wil je weten wat er in de vorige boxen zat en wat je dus in de toekomstige boxen kan verwachten. Kijk dan eens op het instagram account van Goodie Goodness ( @goodiegoodness )! Er zijn veel mooie foto's terug te zien in hun feed maar ook op die van enthousiaste ontvangers (zoek hiervoor op  #goodiegoodness ).

Een brievenbusbox designers liefde, hoe kom je daar aan?

Het is eigenlijk heel simpel, via de site van Goodie Goodness neem je een abonnement! Zij zorgen er voor dat je in een paar simpele stappen je kan inschrijven. De abonnement kosten zijn €20,- (+ €2,50 verzendkosten) p/m. Wat een mooi bedrag is, aangezien de producten meer kosten in de losse verkoop. Zo kun je voor een mooi maandelijks bedrag veel nieuw design ontdekken zonder dat jij het web er voor af moet speuren.

En denk je nou: een abbonnement, gatsie! Zit ik weer ergens aan vast. Dat hoeft niet. De boxen zijn eenmalig los te bestellen en je kan ze zelfs kado geven. Meteen een leuk idee voor de feestdagen, als kado voor een verjaardag of feest! Wees er gauw bij want je kunt t/m 8 november de november-box bestellen!

Dus ja, zeg nou zelf, DIE WIL JIJ TOCH OOK! Elke maand verwend worden met zo’n heerlijke box in je brievenbus! Oh my goodie goodness ;)

Ceciel van der Pas

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april 2017. In die tijd maakte zij blogs met DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids. Ze was mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim) en getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim). Tegenwoordig heeft ze een ander bedrijfje : Ceciel Maakt - een creatief bedrijf voor (blog)tekst & foto's, creatieve workshops en het maken van ontwerpen (van o.a. krijtstifttekeningen, zie Etsy Shop Krijtstifttekening).Je kan haar tevens nog steeds volgen via Ceciel Maakt op Instagram en Ceciel Maakt op Pinterest . Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close