TOP
Hebbedingetjes

Een muur om bij weg te dromen: 5x inspiratie.

Verlang jij ook naar een fijn plekje om bij weg te dromen. Een plekje dat je even het hier en nu doet vergeten en mee laat voeren naar een prachtige herinnering. Hiermee bedoel ik niet een vakantie op een heerlijke eiland, maar een klein plekje in je eigen huis dat je vrolijk maakt. Wellicht een muur vol om bij weg te dromen! Bekijk hier wat ik daar mee bedoel en doe inspiratie op om het thuis ook te maken. Want wie wil er nu niet af en toe even opgevrolijkt worden in zijn eigen huis.

1. Haal de natuur terug in huis, met deze wand bladeren.

muurdecoratie met balderen

Wie gaat er niet graag een heerlijke boswandeling maken samen met je hond, je kids of gezellig met vrienden of familie. Vooral in de lente en herfst is er zoveel moois in de natuur te vinden. Ik ben altijd gefascineerd door bladeren. Hun kleuren, vormen en structuur zijn soms zo complex en prachtig, dat ik ze dan wil bewaren. Met deze DIY van een Deense blog maak je ze ook heel gemakkelijk en hou je voor een lange tijd die prachtige natuur in huis.

2. Creatief met kurk, een hele wand vol!

kruk als wanddecoratie

Helemaal weer terug van weg geweest: Kurk! En dan niet een klein stukje, maar een wand vol. Je kan ze tegenwoordig op rollen krijgen, zodat je ze (met de juiste lijm) prachtig op de wand kan verwerken. Een wand die een verzamelplaats voor alle kunstwerken van je kinds kan zijn, waar je de leukste foto’s op kan prikken, de mogelijkheden zijn eindeloos en ontzettend leuk. Bijkomend voordeel van kurk is dat het geluiddempend werkt, een duurzaam materiaal is én voor warmte zorgt. Letterlijk, zowel in uitstraling als in temperatuur want kurk isoleert enorm!

3. Herinneringen op metaal.

herinneringen op metaal

Eens een keer wat anders dan een canvasdoek. Laat je allerleukste foto van je kids op metaal afdrukken. Het kan in een hoogglans en matte versie en in allerlei vierkante en rechthoekige maten. Het geeft een stoere look voor binnen en het is waterbestendig en krasvrij voor buiten. Dus leuk voor in je woonkamer, maar ook prachtig voor onder je veranda of in je tuin.

4. Magneet behang.

magneet behang dieren

Bron: http://groovymagnets.com/nl/shop/magneetbehang/dieren/

Dat is nog eens een binnen komer: zo’n enorm dier op je muur. Heerlijk toch als zo’n nieuwsgierig ‘Pieterje’ zo boven de wastafel uitpiept of als er een grote grizzly beer je leeshoekje bevolkt. Het zijn allemaal dieren die gemaakt zijn op magneet behang. Dus mooi om te zien maar ook nog eens praktisch in gebruik. Deze en nog meer mooie dieren (zoals leeuwen, uilen, zebra’s en nog meer!) kan je tegenwoordig gewoon online bestellen.

5. Een inspiratie wand.

inspiratie wanddecoratie

Helemaal van deze tijd: inspirerende quotes! Heb je even een oppepper nodig, wil je een lach op je gezicht of gewoon een mooie zin lezen. Dan maak je een wand vol met prachtige quotes. Door middel van het vastmaken van clipboards en het uitprinten of kopen van de teksten die jou enorm aanspreken, maak jij je wand compleet. Je kan dit soort quotes downloaden om vervolgens zelf uit te printen.

Zelf maak ik ook wel eens quotes die je gratis kan downloaden op mijn blog om thuis uit te printen en op te hangen. Je kan ze vinden op mijn Te Gekke Uitspraken pagina :).

Ceciel van der Pas

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april 2017. In die tijd maakte zij blogs met DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids. Ze was mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim) en getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim). Tegenwoordig heeft ze een ander bedrijfje : Ceciel Maakt - een creatief bedrijf voor (blog)tekst & foto's, creatieve workshops en het maken van ontwerpen (van o.a. krijtstifttekeningen, zie Etsy Shop Krijtstifttekening).Je kan haar tevens nog steeds volgen via Ceciel Maakt op Instagram en Ceciel Maakt op Pinterest . Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close