TOP
Interieur Thuis / Lifestyle Wonen

Een stoer en gezellig interieur

Vaak zijn mensen bang dat een stoer interieur heel kil aanvoelt. Het draait namelijk vooral om sombere kleuren en rauwe materialen. Toch gaat de robuuste industriële woonstijl geweldig samen met een gezellige sfeer. Het is een kwestie van goed combineren en een creatieve aanpak!

Kaarsen op een robuuste tafel

Een stoer interieur is niet compleet zonder een robuuste tafel. Of dat nou een grote eettafel is of een lage salontafel van onbewerkt hout – het is echt een musthave voor je interieur. Om dit stoere meubelstuk iets meer sfeer te geven, kun je een aantal mooie kaarsen op tafel zetten. Combineer een aantal stompkaarsen in verschillende kleuren en formaten met elkaar voor een speels effect.

Kussens op de stoere bank

Ook een stoere bank kan wel een zacht element gebruiken. Dit kun je eenvoudig oplossen door er een aantal kussens op te leggen. In de winter kun je zelfs een mooi plaid over de bank draperen voor een knusse uitstraling.

Planten naast het tv-meubel

Gebruik het tv-meubel niet alleen om de tv en een paar boxen op te zetten. Dit zorgt namelijk niet voor die gezellige sfeer. Kleed het geheel juist aan met een paar mooie kamerplanten. Je kunt kleine cactussen op het kastje zetten of een hele grote plant ernaast plaatsen. Van groen in huis wordt iedereen blij! Kies daarnaast ook voor een meubel met een mooi design. De industriële tv meubels van robuustetafels.nl zijn hier een goed voorbeeld van.

Stellingkast met persoonlijke decoratie

Een stellingkast is een populaire aankoop voor een stoer interieur. Je kunt dit item een gezellige uitstraling geven door het in te richten met persoonlijke decoratie. Kies dus niet alleen voor stoere lampen en robuuste accessoires uit de winkel. Laat jouw eigen persoonlijkheid terugkomen door middel van familiefoto’s, souvenirs uit het buitenland of dierbare spullen uit je jeugd.

Zacht kleed onder een lederen fauteuil

Creëer een knus hoekje door een vloerkleed onder een lederen relaxfauteuil te leggen. Koop een kleed van een zacht materiaal of in een warme kleur. Beide varianten brengen meer sfeer in de zithoek. Pas de stijl van het kleed aan op de kussens die op de stoere bank liggen.

Muurdecoratie met zwart frame

Fleur de kale muur op met leuke muurdecoratie. Kies voor persoonlijke foto’s of voor creatieve kunst. Geef deze sfeervolle elementen weer een stoere touch door er een zwarte fotolijst omheen te doen. Een zwart (metalen) frame past perfect bij deze stijl.

Joanne Maalderink

Hi, ik ben Joanne! Een echte creatieveling die altijd op zoek is naar nieuwe inspiratie. Werkzaam als fashion stylist, model en blogger (onder andere op mijn eigen website www.makepeoplestare.nl). Ik ben gek op het creëren van mooie dingen in zowel beeld als tekst.

«

»

Close