TOP
eigen kleding ontwerpen
DIY

Je eigen kleding online ontwerpen

Wat is het toch een genot om je kind(eren) op te zien groeien! Je ziet ze voor het eerst rechtop zitten, de eerste stappen zetten en de eerste keer fietsen. Al die dingen moeten overigens wel nog een hoop keer herhaald worden voordat ze probleemloos gaan. Dat ‘opgroeien’ kun je ook heel letterlijk nemen. Ieder seizoen zijn ze alweer toe aan nieuwe kleding omdat de kleding van vorig jaar toch echt alweer te klein is geworden.

Niet zo’n zin om winkel na winkel in en uit te moeten om iets leuks te vinden? Bestel dan lekker vanuit je luie stoel thuis leuke kinderkleding. Niet alleen gemakkelijk, maar ook nog eens veel origineler omdat je de kleding zelf kunt ontwerpen. Zo kun je bijvoorbeeld een T-shirt zelf ontwerpen en draagt je zoontje of dochtertje dus echt unieke kleding.

Kinderkleding met afbeelding of tekst bedrukken

Kleuters vanaf drie jaar kunnen al een heel eigen wil hebben als het om kleding gaat. De kleding die mama voor ze pakt is altijd ‘stom’ en ze kunnen veel beter ‘zelluf kiezen!’. Door kleding voor je kinderen te ontwerpen die ze graag dragen, voorkom je die o zo vermoeiende discussie bij de kledingkast van ze ’s ochtends vroeg. Kleding met een design wat je samen met ze hebt gemaakt zullen ze waarschijnlijk zonder morren dragen. Populaire T-shirts met tekst zijn shirts waarop in vrolijke letters hun eigen naam staat, maar een afbeelding van hun lievelingsdier of een populair figuur uit een tekenfilmserie doen het ook altijd goed.

DIY met oude kleding

Sta je op het punt om kleding van jou of je kind(eren) aan een kledingzamelingsactie te doneren, omdat het niet meer past of omdat je er op uitgekeken bent? Natuurlijk kan het zijn dat je anderen er wel nog heel blij mee maakt, maar je kunt er ook lekker mee gaan knutselen. Maak van een oud T-shirt bijvoorbeeld een sjaal of haarband. Er een kattentent, hondenspeeltje, smartphonehoesje of onderzetters van maken zijn voorbeelden van nog meer ideeën.

Online kun je kinderkleding ontwerpen voor kinderen van alle leeftijden. Zelf voor de allerkleinsten is er al babykleding zoals rompertjes en babyshirts (en bijvoorbeeld ook knuffels of dekentjes) die je van een eigen bedrukking kunt laten voorzien. Voor wat oudere kinderen kun je zowel gewone sportkleding laten bedrukken. Niet alleen leuk voor je kinderen overigens, ook voor jezelf natuurlijk!

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close