TOP
Ezeltje Prik
Kids

Ezeltje prik + uitslag winactie

Al een tijdje zijn we in de ban van DIY spelletjes. Zo hielden we laatst een papieren vliegtuigen race (hoe, lees je hier) en ook ontdekten we dat je met ballonen kan racen (lees dat dan hier).  Dit keer maakte we het spannend! Een spelletje met een blinddoek en een vrolijk, gekleurde ezel. Ezeltje prik! 

Ezeltje prik, dit heb je nodig

Eigenlijk maar heel weinig, namelijk:

 • deze super leuke poster:

Ezeltje Prik

Jij kan hem hier gratis downloaden: Ezeltje Prik gratis download I Creatief Lifestyle blog Badschuim.png

 • Staarten om op de ezel te prikken (dat kan je van alles maken, ik gebruikte pompons aan een touwtje. Hoe je die maakt lees je hier.).
 • Prikkers of plakband, zo werd het bij ons Ezeltje plak ;).
 • Blinddoek, een theedoek voldoet al :)!

Ezeltje prik, zo gaat het spelletje

Eigenlijk is er geen uitleg voor nodig, iedereen kent het wel. Maar goed, voor die paar die het niet kennen…. Je blinddoekt diegene die aan de beurt is om te proberen om de ‘staart van de ezel’ op de goede plaats te prikken. Voordat je hem laat starten, draai je hem nog een keer rond. Wie de ‘staart van de ezel’ het dichtste bij de goede plaatst prikt, wint!

Ezeltje Prik

Ezeltje Prik

En bij dit spelletje ezeltje prik bepaalde wij ook nog eens een winnaar van de winactie van de leren babyslofjes van Atelier Kiddies (dat blogbericht lees je hier). We hadden op elke staart een naam van een deelneemster gezet en dit is de winnares:

Ezeltje Prik

Gefeliciteerd Maaike! Jij mag bij Atelier Kiddies een paar lederen babyslofjes naar keuze uitzoeken. Atelier Kiddies zal contact met je hierover opnemen!

Wij hebben ons een middagje prima vermaakt met dit leuke spelletje. We gaan hem zeker ook spelen op kinderfeestjes. Wat zijn jullie favoriete spelletjes van vroeger?

Ceciel van der Pas

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april 2017. In die tijd maakte zij blogs met DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids. Ze was mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim) en getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim). Tegenwoordig heeft ze een ander bedrijfje : Ceciel Maakt - een creatief bedrijf voor (blog)tekst & foto's, creatieve workshops en het maken van ontwerpen (van o.a. krijtstifttekeningen, zie Etsy Shop Krijtstifttekening).Je kan haar tevens nog steeds volgen via Ceciel Maakt op Instagram en Ceciel Maakt op Pinterest . Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.

«

»

2 COMMENTS
 • Maaike
  9 jaar ago

  jahoe!! ik (we :)) zijn heel blij!! dank jullie wel!!
  en ezeltje prik gaan we hier ook spelen, hartstikke leuk!
  dank! groeten,
  Maaike

  • Ceciel
   9 jaar ago
   AUTHOR

   Wat leuk om te lezen Maaike!! Graag gedaan en veel plezier ermee!!

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close