TOP
Feel Good & Shop Event 2016
The-Place-To-Be

Feel good & Shop Event 2016

De allerleukste webshops, prikkelende feel good inspirators, de lekkerste foodtrucks en sfeermakers kun je ontmoeten op Feel good & Shop Event. Een verrassend en inspirerend event op vrijdag 11 en zaterdag 12 maart vol fashion, feel good, lifestyle en food. Hét event van 2016 waar je heerlijk kunt shoppen, beleven, genieten, ontdekken, proeven en bewonderen. Jij komt toch ook? Ik ben er zeker weer bij en zit aan de bloggerstafel!!

Dream big and after that….even bigger!

Na een succesvolle eerste keer trekt de organisatie de stoute schoenen weer aan en tovert opnieuw de prachtige Koekbouw op evenemententerrein de Noordkade in Veghel om tot een waar feel good shopwalhalla. Deze keer zit het event in een ruimer jasje en wordt het nog gezelliger. Feel good & Shop Event laat een divers aanbod in fashion en lifestyle zien – van kleding en schoenmode tot beautyproducten en sieraden, van stationary en kinderspeelgoed tot reizen en woonaccessoires. Hoge hakken thuislaten is misschien wel een goed idee. Shoppingmadness it is!

Feel Good & Shop Event 2016

Gezellig een dagje uit – Proef, shop en geniet!

Fantastische deelnemers laten hun (online) shop even voor wat het is: zij gaan zich twee dagen uitleven in hun pop-up store zodat de bezoeker naar hartenlust kan shoppen bij de hipste en gezelligste (web)winkels. Voor de nodige break – het dragen van de zware tassen maakt je immers moe – zoek je een plekje op het terras bij een van de mobiele (sfeer)cateraars en geniet je van een overheerlijk taartenproeverijtje of borrelplankje. Met wijntje on the side natuurlijk, een sprankelende gin-tonic, of een lekkere latte of cappu. Dit is jouw moment. Je hebt alle tijd. Dat wordt genieten!

Het event is een beleving op zich! Dat heb ik, samen met vele anderen, vorig jaar al mogen meemaken. Een sfeerimpressie van 2015 kan je onder het blogbericht Feel Good & Shop Event 2015 terug vinden. Wil je het live zien, kijk dan dit filmpje:

Feel good & Look good!

gratis kaartjes shopeventHet event onderscheidt zich door óók aandacht te hebben voor feel good anno 2016. Even me-time. Niet op de klok te hoeven kijken. Nog nagenietend van een massage en een fijne ontspannen schoonheidsbehandeling, ontdek je verderop wat je tenen je te vertellen hebben. Bekijk de allermooiste yoga-outfits, doe een gezondheidscheck en leer over gezonde voeding. Echte aandacht voor jezelf. Omdat jij er goed uit wilt zien én je goed wilt voelen. Tijdens Feel good & Shop Event dompel jij jezelf onder in een warm bad. Een beleving die je niet wilt missen. Feel good vibes all over!

Trotse initiatiefnemers – Ontdek en beleef!

Foto gemaakt door Look@Me Fotografie / Danna Seuntjens.

Foto gemaakt door Look@Me Fotografie / Danna Seuntjens.

Monique van den Berg en Ingrid van de Rijdt organiseren ook het dit jaar weer met veel passie en plezier het Feel good & Shop Event. Op social media maken zij de bezoeker nieuwsgierig met hun enthousiaste berichten. Ingrid vertelt: “We willen de wereld van de webshops extra in the spotlights zetten en ook aandacht geven aan bijzondere lokale en regionale shoppareltjes. En met de komst van de Proeffabriek en Foodmarkt op de Noordkade wordt de beleving alleen maar mooier en groter! Je kunt lekker met je vriendinnen, je zus of je moeder shoppen en je laten verrassen door alles wat je ziet.”Monique voegt toe: “Daarnaast hopen we dat bezoekers zich laten inspireren bij een feel good belevenis en genieten van een ontspannen dagje uit. Het persoonlijk contact, ontmoeten en verwelkomen, aandacht en verbinden daar draait het om bij Feel good & Shop Event!”

Bezoek beleef ontdek – geniet proef – shop en bewonder. Kom jij ook?

Entreetickets zijn in de voorverkoop te bestellen à € 7,50 via deze website, deurverkoop € 10,00.

De deuren gaan open op vrijdag van 13.00 uur tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 18.00 uur.

Feel Good & Shop Event 2016_save the date

Voor meer informatie en inspiratie: www.feelgoodshopevent.nl

Ik mag mezelf weer gelukkig prijzen en zit aan de bloggers tafel. Kom jij gezellig even langs om ook met mij een praatje te maken. Dat lijkt me super gezellig!

Ceciel van der Pas

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april 2017. In die tijd maakte zij blogs met DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids. Ze was mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim) en getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim). Tegenwoordig heeft ze een ander bedrijfje : Ceciel Maakt - een creatief bedrijf voor (blog)tekst & foto's, creatieve workshops en het maken van ontwerpen (van o.a. krijtstifttekeningen, zie Etsy Shop Krijtstifttekening).Je kan haar tevens nog steeds volgen via Ceciel Maakt op Instagram en Ceciel Maakt op Pinterest . Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.

«

»

1 COMMENT
  • Comment: Anoniem on 7 januari 2016

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close