TOP
Feel Good & Shop Event
Feel Good & win, win, win!
Feel Good & win, win, win!
In The Picture Om weg te geven The-Place-To-Be

Feel Good & win, win, win!

 

gratis kaartjes shopeventWat een leuke ontmoeting had ik met Monique en Ingrid, de organisatietalenten van het Feel Good & Shop Event  op de Noordkade te Veghel. Wat een energie, warmte, enthousiasme en passie lieten zij mij horen over hun event. Ik kreeg er meteen super veel zin in om er heen te gaan, maar we moeten nog even wachten. Op vrijdag 20 en zaterdag 21 maart is het zover. Een weekend dat niet alleen maar om shoppen draait maar een hele beleving is waar je bewust heerlijkheden proeft, shops beleeft en ontmoet maar ook zelf creatief kan zijn. Wil je er meer over weten: natuurlijk!! Lees gauw verder en kom er ook achter hoe je er twee kaarten voor kan winnen!

Wat kan je verwachten bij het Feel Good & Shop EventEen hele reeks webshops die zich presenteren en staan te trappelen om in contact te komen met hun publiek. Klik hier om ze te ontdekken. Tevens is het een uniek podium van beginnende creatieve ondernemers. Het vindt plaats in de Koekbouw, wat is gelegen op de CHV Noordkade (een voormalig industrieterrein) in Veghel. Een plek waar je echt een keer geweest moet zijn, dus check de site! Je vindt er culturele bedrijven en ondernemers en de plek heeft nog steeds die industriële look wat sfeervol en artistiek tegelijk werkt.

Onder deze sfeerbeelden kan je de shops van het Feel Good & Shop Event vinden maar ook de workshops EN rustpunten verwachten. Niet allemaal in een rij, maar in gezellige winkelstraatjes met leuke doorkijkjes. Onder het shoppen wil je tenslotte ook af en toe even van je aankopen genieten, wat lekkers eten of even bijkomen en je voetjes laten rusten. Dat kan bij dit event! Er zijn speciale punten hiervoor ingericht met als achterliggende gedachte: Feel Good. Zo zijn er de culinaire foodtrucks om je interne gevoel te bevredigen. Echter is er ook gedacht aan een Zen momentje door daar een speciale tent voor neer te zetten. Even tot jezelf komen en dan vlug weer terug naar al dat moois.

Hoe zit dat dan met dat Feel Good?! Het gemoedelijke gevoel en ontmoetingen met anderen zijn een belangrijk item bij dit Event. Bij binnenkomst is er meteen een grote ontmoetingsruimte ingericht. Hier kan je elkaar ontmoeten om samen te gaan shoppen maar kan ook als trefpunt fungeren voor Instagrammers en Twitteraars om elkaar eens ‘in-real-live’ te spreken. Monique en Ingrid zullen daar zelf ook regelmatig doorheen lopen! Daarnaast is er een speciale plek ingericht met als doel: ‘Take a seat, make a friend’! Het idee: Een sociaal experiment om te kijken hoe snel je vrienden kan maken met vreemden. Opdracht: Stap met een vreemdeling in de ballenbak, pak een bal met een vraag en ga het gesprek aan. Een ontzettend leuke manier om nieuwe mensen te leren kennen!

 

Monique en Ingrid willen ook echte interactie met de deelnemers en de bezoekers. Zij zijn daarom op allebei de dagen aanwezig en je kan ze gewoon ontmoeten en spreken. Daarnaast hebben ze ook een speciale plek ingericht voor alle bezoekers om hun mening te laten horen. Hoe, dat is nog een verrassing! Maar ik kan je vertellen: het is ontzettend leuk!

Feel Good door heel Veghel, ontdek de arrangementen. Naast dit shopwalhalla is er nog meer in Veghel te ontdekken. De hotels in Veghel hebben speciale Feel Good arrangementen zodat je het weekend daar kan doorbrengen voor het complete Feel Good gevoel. Daarnaast zijn er diverse ondernemers op de Noordkade en in het centrum van Veghel die speciale Feel Good diners en aanbiedingen hebben. Zo is dit niet alleen een event op 1 locatie maar een complete Feel Good belevenis in Veghel. Kijk op de Facebook site van het Feel Good & Shop Event voor meer informatie.

winkaartjes_Feel Good Shop Event_blog badschuim.eu

Feel Good & Win, win, win. Ik mag 2 kaarten voor dit super leuke event weggeven aan jou!! Wil jij ze winnen dan zijn dit de voorwaarden:

 1. Laat een bericht achter onder deze blogpost. Dat mag zijn: ‘Ja, ik wil winnen’ maar originele tekst is ook zeker leuk om te lezen ;)!
 2. Volg mijn blog Badschuim via Bloglovin of schrijf je in voor mijn nieuwsbrief. Beide links zijn in de rechter zijbalk van dit bericht te vinden (of als je via je gsm kijkt, naar beneden door scrollen).
 3. Volg het Feel Good & Shop Event via hun Facebook site. Klik hier om er naar toe te gaan.

Wil je extra kans maken, dus 2x meeloten voor de kaartjes! Kopieer de link van dit bericht dan en post deze via sociale media (Facebook, Twitter, Instagram, Google+) en laat mij weten dat je wilt winnen. Dat doe je door me te taggen zodat ik kan zien dat je dan via social media voor een extra kans meedoet. Hoe je mij kan vinden via social media kun je bovenaan dit blog zien of in de rechter zijbalk van dit bericht (of als je via je gsm kijkt, naar beneden door scrollen).

De winactie loopt tot en met donderdag 5 februari 23.59 uur. Op vrijdag 6 februari maak ik bekend wie er heeft gewonnen. Dus doe je best!!

_Feel Good Shop Event_blog badschuim.euWil je zeker zijn van een toegangskaartje, dan kun je ook nu al een kaartje kopen. Ze kosten €6,50 in de voor verkoop en €8,50 aan de deur. Klik op het logo om naar de ticketverkoop te gaan.

Mijn Feel Good belevenis zal ik met je delen na het Event zelf, want ik ga natuurlijk zelf ook! Wie weet zien we elkaar daar wel, dat zou ik ontzettend leuk vinden! Dus kom langs!

Ceciel van der Pas

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april 2017. In die tijd maakte zij blogs met DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids. Ze was mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim) en getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim). Tegenwoordig heeft ze een ander bedrijfje : Ceciel Maakt - een creatief bedrijf voor (blog)tekst & foto's, creatieve workshops en het maken van ontwerpen (van o.a. krijtstifttekeningen, zie Etsy Shop Krijtstifttekening).Je kan haar tevens nog steeds volgen via Ceciel Maakt op Instagram en Ceciel Maakt op Pinterest . Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.

«

»

8 COMMENTS
 • Berdien
  9 jaar ago

  Nu al zin in!

 • Bea van Dommelen
  9 jaar ago

  Ik ben wel nieuwsgierig geworden door je verhaal. Dus, ja graag!

 • Marieke Stoffelen
  9 jaar ago

  Nou, das leuk!!! Winnen winnen winnen :-)

 • Sandra
  9 jaar ago

  Leuk! Zou ze graag winnen! Altijd leuk om wat nieuwe woon- en lifestyle inspiratie op te doen.

 • Anke
  9 jaar ago

  Jeeej. Leuk!! Winnen…winnen….winnen :-) lijkt me een super event om naartoe te gaan!

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close