TOP
fgse 2017
The-Place-To-Be

Bezoek de hipste webshops live tijdens het FGSE!

Naar hartenlust shoppen bij geweldige webshops, je laten meevoeren door de relaxte sfeer en ondertussen genieten van bites & drinks bij hippe foodtrucks. Op 25 en 26 maart 2017 opent het Feel Good & Shop Event voor de derde keer haar deuren. Een pop-up shopwalhalla waar de feel good vibes je om de oren vliegen!  Vanaf 2015 ben ik trouwe bezoeker & blogger en ook dit jaar ben ik van de partij! Waarom?! Dat leg ik je hier uit (en dan kom jij zeker ook).

fgse 2017

Feel Good & Shop Event – Daar wil je bij zijn!

De eerste twee edities van Feel Good & Shop Event waren een overweldigend succes. Dat is ook niet zo gek, want zodra je binnenstapt in het shopwalhalla word je ondergedompeld in de feel good vibes. Alle toffe webshops die je kent van Facebook en Instagram staan hier live voor je klaar om hun nieuwste producten aan jou te presenteren. Bezoek je favoriete shops in het echt en ontdek nieuwe shoppareltjes. Ontmoet het gezicht achter de shop, bewonder de mooie designs en producten en laat je inspireren. De tweedaagse beurs vol (web)shops, feelgood inspirators, workshops en foodtrucks wordt dit jaar wederom een feest. Dit wil je niet missen!

 

 

 

Wil je alvast een indruk, zo was het de jaren ervoor:

En wil je lezen welke leuke webshops ik er op zocht en ook ontdekte. Klik dan eens door naar mijn live verslag van de 2 editie van het FGSE . 

fgse 2017Shoppingmadness
Ook tijdens de derde editie  zal er een mooie line-up zijn en kun je shoppen bij meer dan 100 webshops uit heel Nederland en België. Er is een ruim aanbod aan producten op het gebied van fashion, modeaccessoires, lifestyle, reizen, stationery, wonen, styling en nog veel meer. Het event richt zich op de moderne vrouw, die houdt van gezelligheid en graag op de hoogte blijft van de laatste trends. Je kunt lekker met je vriendinnen, je zus of je moeder shoppen en je laten verrassen door alles wat je ziet! Benieuwd naar de shops die deze dagen aanwezig zullen zijn? Bekijk dan welke deelnemers zich tot nu toe hebben aangemeld en deze dagen zullen zorgen voor een enorme dosis shopplezier en inspiratie. Maar er is ook aan de moeders gedacht die graag met hun kinderen willen komen. Ook voor kinderen is er volop entertainment. Luna Events komt met een te gekke caravan en verzorgt allerlei leuke activiteiten voor de kleintjes. Zo kunnen kinderen bijvoorbeeld een glittertattoo laten zetten, nagels lakken, cakejes versieren en snoepen uit de candy-bar. Waarschijnlijk wordt het nog lastig de kinderen weer mee naar huis te krijgen!

fgse 2017Save the date
Wil je dit lifestyle event niet missen? Noteer 25 en 26 maart 2017 dan nu alvast in je agenda. Beide dagen kun je van 10.00 tot 18.00 uur naar hartenlust shoppen en inspiratie opdoen aan de Noordkade in Veghel. Bestel je entreeticket met korting via www.feelgoodshopevent.nl. Tickets zijn verkrijgbaar voor € 7,00 (volwassenen) en € 5,00 (kinderen 4 t/m 10 jaar) en geldig zaterdag 25 of zondag 26 maart. Op de dag zelf kun je ook een entreebewijs kopen aan de kassa. Prijzen zijn dan € 10,00 voor volwassenen en € 7,00 voor kinderen 4 t/m 10 jaar.

Zelf ga ik op zaterdag 25 maart naar het FGSE. Kom jij ook?!

Ceciel van der Pas

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april 2017. In die tijd maakte zij blogs met DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids. Ze was mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim) en getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim). Tegenwoordig heeft ze een ander bedrijfje : Ceciel Maakt - een creatief bedrijf voor (blog)tekst & foto's, creatieve workshops en het maken van ontwerpen (van o.a. krijtstifttekeningen, zie Etsy Shop Krijtstifttekening).Je kan haar tevens nog steeds volgen via Ceciel Maakt op Instagram en Ceciel Maakt op Pinterest . Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close