TOP
Moederdag.

Fijne Moederdag ❤️.

Trippel, trippel, gefluister, gesmiespel en gegniffel. Deze zondagmorgen wordt buiten mijn slaapkamer deur hard gewerkt aan de voorbereidingen van mijn Moederdag verrassing. Daar begint mijn voorpret ook mee: genieten van al dat gestommel voordat ze binnen komen en lekker nog even wegkruipen in het dekbed. En als die deur dan open gaat, begint het grote genieten!!

Moederdag versje

Ik werd blij verrast met een prachtig verpakt kado met daarop een heel lief moederdag versje:
Het is moederdag
Ik ben blij dat ik eens zeggen mag
hoeveel ik van je hou
hoe ik je bedanken wou
Ik smolt weg. De armband, het zelfgemaakte kado, was helemaal in mijn kleuren en ik droeg hem dan ook de hele dag!

 

❤️ Fijne Moederdag ❤️

Ceciel van der Pas

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april 2017. In die tijd maakte zij blogs met DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids. Ze was mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim) en getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim). Tegenwoordig heeft ze een ander bedrijfje : Ceciel Maakt - een creatief bedrijf voor (blog)tekst & foto's, creatieve workshops en het maken van ontwerpen (van o.a. krijtstifttekeningen, zie Etsy Shop Krijtstifttekening).Je kan haar tevens nog steeds volgen via Ceciel Maakt op Instagram en Ceciel Maakt op Pinterest . Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close