TOP
Flavourites Live 2015- wij gaan, jij ook
In The Picture The-Place-To-Be

Ga jij ook naar Flavourites Live dit weekend?

Dit weekend kun je mij vinden in de Kromhouthal in Amsterdam Noord bij Flavourites Live. Het shopevent waar ik elk jaar naar toe MOET! Ja, echt moet. De parels onder de webshops met hun veelal unieke producten openen hier drie dagen lang hun eigen pop-up shop. Een shop walhalla dus! Kom er hier meer over te weten en kom er dan achter dat jij ook tijd maakt om te gaan :).

Flavourites Live, waarom wil ik daar heen?

Webportal Flavourites.nl brengt sinds 2007 de leukste webshops in kaart en was daarmee de eerste portal voor webshops van ons land. Op Flavourites.nl staan meer dan 1.000 zorgvuldig geselecteerde en smaakvolle webshops op het gebied van mode, interieur, kids, beauty en meer. Dus niet zomaar de algemeen bekende en “massa” webshops. Flavourites richt zich op vrouwen die een druk leven leiden met een baan, een hoop sociale contacten en/of een gezin. Online shoppen is voor hen ideaal, maar de leukste adresjes zijn niet altijd gemakkelijk vindbaar. Flavourites.nl helpt deze vrouwen om juist de bijzondere webshops te vinden. Eenmaal per jaar organiseert Flavourites in Amsterdam‐Noord het event Flavourites Live, waar zo’n 150 webshops van Flavourites drie dagen lang als pop-up shop verschijnen. Het aanbod  is breed en varieert van design, mode en interieur tot kinderproducten, reizen en meer. Kortom een shop walhalla waar jij bij wil zijn!

Flavourites Live, hoe ziet dat er uit?

Beelden zeggen vaak meer dan woorden, dus daar komen ze:

Terugblik-Flavourites-Live-2014 indruk

Ben je nog niet overtuigd? Of wil je gewoon alvast een live indruk krijgen. Kijk dan eens naar dit leuke filmpje van afgelopen jaar:

Wanneer & waar & wat kost Flavourites Live?

Van vrijdag 20 t/m zondag 22 november 2015 vindt in Amsterdam-Noord de zevende editie van het  webshopevent Flavourites Live plaats!

Wil je als bezoeker een dagje inspiratie opdoen tijdens dit bijzondere en smaakvolle event? De kaartverkoop is nú geopend, bestel je ticket met korting in de voorverkoop! Klik hier om direct te bestellen.

Flavourites Live is elke dag geopend van 10.00 – 18.00 uur.

Ga je ook? Zoja, dan lees ik graag wat je er van vond EN wat je er allemaal hebt gekocht :)!

Ceciel van der Pas

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april 2017. In die tijd maakte zij blogs met DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids. Ze was mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim) en getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim). Tegenwoordig heeft ze een ander bedrijfje : Ceciel Maakt - een creatief bedrijf voor (blog)tekst & foto's, creatieve workshops en het maken van ontwerpen (van o.a. krijtstifttekeningen, zie Etsy Shop Krijtstifttekening).Je kan haar tevens nog steeds volgen via Ceciel Maakt op Instagram en Ceciel Maakt op Pinterest . Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.

«

»

1 COMMENT

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close