TOP
foto cadeau inspiratie
DIY

Foto cadeau inspiratie – 10 ideeën voor een foto kado

Vakanties, school optredens, verjaardagen of een gezellig avondje met je vrienden: er worden altijd wel foto’s gemaakt. Om je herinneringen levend te houden kun je je vrienden, familie of jezelf een foto cadeau geven. In dit artikel vind je 10 ideeën voor een foto cadeau. Het zijn zowel DIY tips als tips waar je een leuk foto cadeau kan kopen. Heb je meteen een leuke bestemming voor jouw fotografie kunsten!

Foto cadeau inspiratie 1:  Foto boekenlegger DIY

Maffe foto’s kun je gebruiken om een te gekke boekenlegger van te maken. Door ze te printen / af te laten drukken, uit te knippen, te lamineren en voorzien van een koortje is de boekenlegger zo gemaakt!

Foto cadeau inspiratie 2: Foto op hout DIY

foto op hout maken, foto op hout DIY, zelf een foto op hout maken, foto op hout,

Zelf een foto op hout maken is op mijn blog het meest bezocht artikel! Zoveel mensen willen dit graag een keer proberen. Met het door mij overschreven stappenplan maak jij het ook!

Foto cadeau inspiratie 3: Foto op aluminium

Een moderne en stoere plaat aan je muur? Een foto op aluminium is tegenwoordig helemaal hip! Laat een foto afdrukken op aluminium en geef jouw industriële, strakke interieur de finishing touch met een persoonlijke herinnering afgedrukt! Alleen het materiaal is al een kunstwerk op zich.

Foto cadeau inspiratie 4: Foto op een poster

Jouw kids hebben vast wel eens een maffe foto gemaakt. Wat is er dan leuker om ze hiermee te verrassen en deze foto op een grote poster af te laten drukken. Een leuk kado voor hun speelkamer. Foto posters zijn vaak niet duur en dus geschikt voor elk budget. Extra leuk dus om eens te wisselen. Want je hebt vast tal van foto’s die poster waardig zijn :)

Foto cadeau inspiratie 5: Foto’s aan drijfhout DIY

Ben jij gek op natuurlijke materialen? Dan is deze DIY met drijfhout echt iets voor jou. Knoop foto’s aan elkaar vast en bindt aan het begin en eind een stuk drijfhout. Plaats daar tussen een leuke quote en je hebt een mooi decoratie stuk voor in je huis.

Foto cadeau inspiratie 6: mini foto album

Geef eens een origineel, mini foto album kado! Door de foto’s in het vierkant af te drukken, ze recht onder elkaar vast te plakken en in een doosje op te bergen heb jij zo je mini foto album gemaakt. Een schattig maar leuk foto cadeau!

Foto cadeau inspiratie 7: foto dobbelsteen

Een leuk kado voor opa en oma, deze foto dobbelsteen. Door op een houten blokje foto’s te plakken, kunnen ze elke keer een andere kant neer zetten om te bewonderen.

Foto cadeau inspiratie 8: foto hart

Deze prachtige foto collage doe jij je geliefde (papa of mama) kado op een plekje in huis waar zij het liefste komen.

Foto cadeau inspiratie 9: DIY foto houder

Foto cadeau houder

Een simpele DIY die je in een hand omdraai maakt en binnenkort te vinden is op mijn blog. Dus hou het in de gaten als je hem zelf nog eens wilt maken!

Foto cadeau inspiratie 10: geometrische foto houder

We sluiten af met een gewaagde DIY, deze geometrische foto houder. Eentje die jij jezelf kado in huis doet. Een precies werkje waar je zeker een tijdje mee bezig bent, maar ontzettend mooi is. De volledige DIY vind je op dit crea blog.

Ceciel van der Pas

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april 2017. In die tijd maakte zij blogs met DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids. Ze was mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim) en getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim). Tegenwoordig heeft ze een ander bedrijfje : Ceciel Maakt - een creatief bedrijf voor (blog)tekst & foto's, creatieve workshops en het maken van ontwerpen (van o.a. krijtstifttekeningen, zie Etsy Shop Krijtstifttekening).Je kan haar tevens nog steeds volgen via Ceciel Maakt op Instagram en Ceciel Maakt op Pinterest . Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close