TOP
Geboortepost_geboortekaartjes_droom je mee weg
Hou jij ook zo van Geboortepost?
Hou jij ook zo van Geboortepost?
In The Picture

Hou jij ook zo van Geboortepost?

Super vrolijk word ik als er geboortepost om mijn deurmat valt. Zelf hoeven wij die hier in huize Badschuim niet meer te versturen, maar ik wordt altijd blij verrast door geboortepost van familie, vrienden en collega’s. Als postliefhebber, geniet ik stiekem ook mee van geboortepost bij anderen. Bij familie en vrienden kijk ik ook altijd even wat zij voor geboortepost hebben hangen. Vooral ook om de nieuwe namen van deze wereld te bewonderen en te genieten van de nieuwe ontwerpen en mogelijkheden. Zo ontdekte ik ook de kaartjes van Geboortepost.  Ik kwam er achter dat ze een super leuke en uitgebreide collectie hebben.

Geboortekaartjes van Geboortepost

Nu zie ik je denken: ‘dat is vast de zoveelste webshop van geboortekaartjes waar ze allemaal wel hetzelfde hebben, niets bijzonders‘ . Maar niets is minder waar. Bij het bezoeken van de website van Geboortepost ontdekte ik vele soorten geboortekaartjes. Vooral de geboortekaartjes waarin je een foto van je kleine wondertje zelf kon verwerken vond ik ontzettend mooi.

Zo hebben ze een ontzettend leuke collectie met krijtbord foto geboortekaartjes. Ontzettend hip natuurlijk, nu met de rage van handlettering en krijtstift tekeningen.

Maar waar ik eigenlijk een beetje verliefd op werd, waren de geboortekaartjes van ‘baby in wonderland’. Zelf ben ik een beetje een dromer. Ik hou van sprookjes, mooie verhalen en musicals. Ik kan me zelf verliezen in een voorlees verhaal over prinsessen en draken en heb daarbij een heerlijke, levendige fantasie. Dit alles zie ik ook terug komen in de ‘baby in wonderland’ collectie.

Wat dacht je bijvoorbeeld van deze heerlijke knuffelbeer die je baby tijdens zijn dromen laat vliegen naar de mooiste verhaaltjes in dromenland.

Geboortepost_collectie baby in wonderland_beer

Of deze lieve uil, die je baby voorleest totdat hij lekker in slaap dommelt. Dit kaartje laat mij weg dromen naar toneelstukken met zoete verhalen en prachtige kostuums waarin de wereld nog een hele mooie en fijne plek is om in te leven. Een plek die jij je kindje ook gunt!

Geboortepost_collectie baby in wonderland_uil

Ach ja en het kan ook gewoon heel lief zijn, zoals met dit geboortekaartje met een konijn.

Geboortepost_collectie baby in wonderland_konijn

Het allerleukste aan deze kaartjes is dat je dus de foto van je eigen baby er in kan verwerken. Dus jouw kindje neemt dan plaats in het prachtige, wonderbare landschap. Te schattig voor woorden toch! Jammer dat ze die niet hadden toen mini meneertje Badschuim was geboren.

Je merkt het al: ik zou deze geboortekaartjes graag op de mat zien :). Wie weet mag ik er binnenkort wel een paar ontdekken!

Dit artikel bevat advertorial content. Meer uitleg hierover kan je hier lezen.

Ceciel van der Pas

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april 2017. In die tijd maakte zij blogs met DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids. Ze was mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim) en getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim). Tegenwoordig heeft ze een ander bedrijfje : Ceciel Maakt - een creatief bedrijf voor (blog)tekst & foto's, creatieve workshops en het maken van ontwerpen (van o.a. krijtstifttekeningen, zie Etsy Shop Krijtstifttekening).Je kan haar tevens nog steeds volgen via Ceciel Maakt op Instagram en Ceciel Maakt op Pinterest . Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close