TOP
Geef je badkamer snel en simpel een nieuwe look
Interieur Wonen

Geef je badkamer snel en simpel een nieuwe look

Af en toe is de badkamer toe aan een opfrisbeurt. Niet alleen letterlijk: schoonmaken, maar ook gewoon qua look & feel. Je komt er iedere dag meerdere keren, waardoor je het er op een gegeven moment wel een keer hebt gezien. Tijd voor wat nieuws! Maar hoe geef je je badkamer een kleine opfrisbeurt, die toch heel verfrissend aanvoelt?

Verander simpel en snel de kleuren in jouw badkamer

Wat denk je: een dooddoener? Zeker niet! Het gaat hierbij niet om het aanpassen van de muurverf en andere soorten tegels aan de wand. Nee, het gaat om de touch. Ga voor een andere kleur handdoeken, een andere badmat, etc. Of wat denk je van meer of minder plantjes met specifieke kleuren potten? Vooral varens doen het goed in de badkamer en hebben een leuke weelderige look.

Kost weinig tijd, geld en moeite. Maar je hebt wel meteen een andere uitstraling in de badkamer.

Ga op zoek naar nieuwe essentiële accessoires

De badkamer is over het algemeen niet de grootste kamer in huis. Het is belangrijk om hem niet helemaal vol te stouwen met allerlei accessoires. Maar er zijn een aantal essentiële onderdelen in de badkamer waar je nu eenmaal niet omheen kunt. Want wat denk je van een spiegel, kranen, houder voor de wc-borstel of kasten voor handdoeken en andere spulletjes? Ga op zoek naar nieuwe vormen, groottes en uitstralingen en voor je het weet heb je een hele andere badkamer.

En heb je toch nog ergens wat ruimte aan de muur? Denk eens aan een leuke lijst met een hippe poster, romantische kaarsen op een plank aan de muur of andere gezellige wanddecoratie.

Stel, je hebt nu gewoon een klassieke witte badkamer en je besluit te gaan voor totaal het tegenovergestelde: zwart of een meer tropische stijl, dan herken je jouw badkamer niet meer terug! Alleen al door simpelweg de belangrijkste accessoires in je badkamer aan te passen.

Ruim rondslingerende producten op

Ruim rondslingerende producten op

De reden waarom jouw badkamer niet meer fris voelt, heeft waarschijnlijk niet alleen te maken met stijl. Maar vast ook met rondslingerende spullen, niet waar? Een nieuwe ruimere kast kan al uitkomst bieden. Maar ga ook gewoon eens door alle dingen die je in de badkamer hebt staan. Gebruik je iedere shampoo en iedere douchegel? Staan er te veel make-up rommeltjes onder de spiegel? Gooi de producten die je niet gebruikt weg of ruim ze op in een andere ruimte.

Toch liever de badkamer groots aanpakken?

Ben je wel echt toe aan een grote verandering? Kijk dan hoe je jouw badkamermeubels anders vorm kunt geven. Is het tijd voor een nieuw toilet? Of een modern vrijstaand bad? Of toch een schone gloednieuwe solid surface wastafel? Bij Mastello ben je aan het juiste adres voor al je badkamermeubels.

We hopen dat dit artikel je heeft geïnspireerd om ook met jouw badkamer aan de slag te gaan. En we zijn heel benieuwd: hoe ga jij jouw badkamer een nieuwe look & feel geven?

«

»

Close