TOP
Gehaakte hertenkop I te vinden op het creatief lifestyle blog Badschuim
DIY Kids

Gehaakte hertenkop voor in de kinderkamer.

Zelf ben ik niet goed in haken. Eigenlijk heb ik er absoluut geen geduld voor, maar ik heb vriendinnen die er in uit blinken. Zoals Anke. Haken is haar levensstijl en ze is altijd op zoek naar een nieuwe uitdaging. Zo maakte ze laatst deze gehaakte hertenkop voor in de slaapkamer van haar dochtertje. Super cute!

Gehaakte hertenkop

Voor de gehaakte hertenkop gebruikte Anke de Catania Grande wol, kleur 3385. Deze kocht ze bij Veritas*, samen met het patroon en de veiligheidsoogjes. Anke en haar kleine meid vonden deze samen in de winkel en waren meteen verkocht!

*Veritas is een Belgische retailer keten met een gave webshop voor onder andere haakpatronen. Het patroon voor de gehaakte hertenkop kun je in hun webshop kopen voor maar € 1,00! Je kan het patroon hier vinden.

Tip: bij Veritas hebben ze ook gratis haakpatronen! Je kunt ze op deze pagina vinden. Dus haakliefhebbers pas op! Je zult er teveel inspiratie vinden ;).
Anke Fabri maakte de gehaakte hertenkop

Anke Fabrie maakte de gehaakte herten-kop.

Een bestaand patroon dus, maar eentje waar je wel een leuke eigen draai aan kan geven. Anke maakte deze namelijk niet op een kartonnetje maar op een hippe steigerplank! De plank scoorde ze bij de bouwmarkt, waar ze die ook gelijk voor haar op maat hadden gemaakt. Dat is nog eens handig! De steigerplank geeft net een mooi detail aan het geheel en zorgt dus voor de finishing touch!
Dit is dan het resultaat wat je krijgt:

Gehaakte hertenkop 01 I te vinden op het creatief lifestyle blog Badschuim Gehaakte hertenkop 01 I te vinden op het creatief lifestyle blog Badschuim

Dat is toch ontzettend mooi voor op de kamer van je kids!

Wil jij ook een keer met jouw DIY op mijn blog: stuur me dan een mail. Ik lees graag wat voor te geks jij hebt gemaakt en we stellen dan samen een leuk blogbericht op.

Ceciel van der Pas

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april 2017. In die tijd maakte zij blogs met DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids. Ze was mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim) en getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim). Tegenwoordig heeft ze een ander bedrijfje : Ceciel Maakt - een creatief bedrijf voor (blog)tekst & foto's, creatieve workshops en het maken van ontwerpen (van o.a. krijtstifttekeningen, zie Etsy Shop Krijtstifttekening).Je kan haar tevens nog steeds volgen via Ceciel Maakt op Instagram en Ceciel Maakt op Pinterest . Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.

«

»

3 COMMENTS
 • Neelke
  9 jaar ago

  Leuk! En ook echt een heel gaaf kleurtje.

 • Ceciel
  9 jaar ago

  Ja vond ik ook Nicole, dus vandaar dit blog om haar even in de spotlight te zetten.

 • eigenwijsje2014
  9 jaar ago

  Super gaaf zeg! Ik kan ook niet haken..

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close