TOP
Gratis Milestone kaart mijn eerste kerst - gratis te downloaden op het creatief lifestyle blog www.badschuim.eu
Gratis kerstkado voor jou: ‘Mijn eerste kerst’ Milestone Card
Gratis kerstkado voor jou: ‘Mijn eerste kerst’ Milestone Card
Kerst Kids Papierliefde

Gratis kerstkado voor jou: ‘Mijn eerste kerst’ Milestone Card

Ken je Milestone Cards al? Dat zijn vrolijke kaarten om momenten tijdens je zwangerschap en in de eerste jaren van je kindje op een originele manier voor eeuwig vast te leggen. Een perfect kerstcadeau voor (aanstaande) ouders! En laat ik er nou net eentje op mijn blog hebben staan die je gratis mag printen!

Milestone Cards, waarom zijn ze zo leuk?

Milestone Cards zijn bedacht door Gemma Broekhuis. Het idee ontstond toen haar oudste zoontje zich voor het eerst omrolde. Gemma schreef die gebeurtenis plus de datum op een kaartje, legde dat naast haar zoontje en nam er een foto van. Ze deed dat met nog veel meer momenten zoals zijn eerste hapje vast voedsel, zijn eerste stapjes, zijn eerste verjaardag en nog veel meer.

Ze bedacht dat andere ouders dit ook te gek zouden vinden en zag een gat in de markt. In 2012 lanceerde ze de eerste set baby cards. Inmiddels is de Milestone Cards serie aangevuld met o.a kaarten voor tijdens de zwangerschap en voor de peuterjaren en zijn er speciale edities van Nijntje en voor tweelingen.

Over de hele wereld staan de Milestone Cards in de top 10 van favoriete kraamcadeaus.  Dus daarom zijn ze zo leuk :)!

Gratis kerstkado voor jou: ‘Mijn eerste kerst’ Milestone Card

Ik ben dol op cadeautjes krijgen maar nog meer op cadeautjes geven! En laat ik nou (in samenwerking met Milestone Cards) een kaart gratis weg mogen geven!

Het is ‘Mijn eerste Kerst’ Milestone Card. Voorzien van prachtige illustraties van Tinou Le Joly Sénoville, die ook bekend is van haar werk voor het tijdschrift Flow.

Milestone cards_mijn eerste kerst_gratis printable bij het blog badaschuim

Wil je hem printen en downloaden (wie eigenlijk niet), dan kan dat met deze link: Milestone Cards_Mijn eerste Kerst_Badschuim

Nu kan je Kerst toch helemaal niet meer stuk ;). En heb je nou zelf niet een baby, maar ken je wel iemand die net een baby heeft gekregen: Print de Milestone Cards dan voor hun. Heb je meteen een klein aardigheidje om te geven.

Ceciel van der Pas

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april 2017. In die tijd maakte zij blogs met DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids. Ze was mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim) en getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim). Tegenwoordig heeft ze een ander bedrijfje : Ceciel Maakt - een creatief bedrijf voor (blog)tekst & foto's, creatieve workshops en het maken van ontwerpen (van o.a. krijtstifttekeningen, zie Etsy Shop Krijtstifttekening).Je kan haar tevens nog steeds volgen via Ceciel Maakt op Instagram en Ceciel Maakt op Pinterest . Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close