TOP
handlettering paperfuel
Handlettering Goodies van Paperfuel
Handlettering Goodies van Paperfuel
Handlettering Goodies van Paperfuel
In The Picture

Handlettering Goodies van Paperfuel

Ben je ook gek op leuke producten die gepimpt zijn met prachtige handlettering. Dan weet ik zeker dat je de Goodies van Paperfuel helemaal te gek zal vinden. Een (papieren)wereld vol met prachtige handlettering en doodles op soms de gekste producten. Ik stel je voor aan Karin en Paperfuel en maak je Fan van haar stoere maar Oooo zo mooie producten!

Paperfuel & Karin

Karin is een grafisch designer die al jaren mee draait met haar eigen bedrijf ‘Studio Buskruit’. In opdracht ontwerpt ze voor Buskruit veel: websites, logo’s flyers, advertenties, illustraties, noem maar op. Buiten dat ontdekte ze onlangs opnieuw een liefdevolle passie: tekenen met potlood en papier. Een passie waar ze enorm vrolijk van werd en met iedereen wilde delen door het te verspreiden op papieren goodies. Het begon op Instagram. Al snel kreeg ze een trouwe achterban die helemaal verliefd werden op haar werk (ik ook!):

Gelukkig, voor al haar fans, opende ze al heel snel haar webshop Paperfuel waar al haar paper, handlettering goodies te koop zijn. Die bleef zeker niet onopgemerkt: de magazines VT wonen, Viva, Flair, Linda en Blogs waaonder Postfabriek schreven al eerder over haar werk. Het kan ook niet anders, want Paperfuel is een succesformule!

Karin leeft met een cliché: dat je echt moet doen wat je hart je ingeeft! Ze wil met haar tekeningen de wereld een stukje mooier maken! En ach, wat is er erg aan een cliché?! Wij genieten er (stiekem) heerlijk van mee!

Wat koop je bij Paperfuel

Kaarten, posters, mokken, cadeaulabels, stickers, wanddecoratie, notitieblokjes, verjaardagskalender EN zelfs een prachtige zaag voorzien van handlettering. Alles voorzien van bijvoorbeeld leuke, pakkende teksten of spreuken, doodles (een leuke tekening) of illustraties. Stoer, door de vooral zwart witte uitstraling, maar ook leuk en vaak lief door de lieve tekeningetjes.

Winactie van Paperfuel

Karin heeft mij een leuk handlettering, goodie pakket toegestuurd. Een feest om al te krijgen want zelfs de envelop is voorzien van prachtige handlettering! De verjaardagskalender uit dat pakket wil ik graag met een van jullie delen! Dit is hij:

Dat is toch alleen al een feestje om op te hangen! Wat moet je er voor doen om deze gezellige verjaardagskalender te winnen:

1) Reageer onder dit bericht of op het bericht bij mijn Facebook pagina dat je mee doet aan deze winactie.

2) Like de Facebook pagina van Badschuim of Regram het bericht op IG (klik hier voor mijn IG account)!

De winactie is gesloten en gewonnen door: Marieke Schuddeboom.

Niet gewonnen of vergeten mee te doen? Er zijn regelmatig leuke winacties op mijn blog! Dus volg mij via de nieuwsbrief (in het menu te vinden of de linker zijbalk) of via de Facebook pagina om niets te missen.

Dit artikel bevat producten die mij toegestuurd zijn ter review, meer informatie hierover kan je hier vinden.

Ceciel van der Pas

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april 2017. In die tijd maakte zij blogs met DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids. Ze was mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim) en getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim). Tegenwoordig heeft ze een ander bedrijfje : Ceciel Maakt - een creatief bedrijf voor (blog)tekst & foto's, creatieve workshops en het maken van ontwerpen (van o.a. krijtstifttekeningen, zie Etsy Shop Krijtstifttekening).Je kan haar tevens nog steeds volgen via Ceciel Maakt op Instagram en Ceciel Maakt op Pinterest . Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.

«

»

11 COMMENTS
 • Mylou
  9 jaar ago

  Oh wat ziet dat er gaaf uit! Ik doe graag mee :). Ik heb je Facebook pagina geliked! Nu maar duimen!

 • Tessa
  9 jaar ago

  Wauwie! Toffe winactie! Doe graag mee:)

 • Esther
  9 jaar ago

  Super toffe kalender! Daar word je wel erg blij van:)

 • Tamara
  9 jaar ago

  Jaaaa leuk! Ik wil ‘m! Kan ik op het toilet studeren op handlettering ;-)

 • Anke
  9 jaar ago

  Me too! Doe graag me. Erg mooi. Word je toch blij van :-)

 • Klaske
  9 jaar ago

  Ja leuk!!! Ik doe ook mee…

 • Aletta
  9 jaar ago

  Yes! Super mooie Goodies van Paperfuel! Ik doe graag mee!

 • danielle nieborg
  9 jaar ago

  Yes!!toch gelukt deze keer!Ik doe graag mee met deze super leuke actie.

 • Marieke
  9 jaar ago

  Super leuk! Ik doe graag mee!!!

 • Petra
  9 jaar ago

  Wow.. Ik doe graag mee aan deze winactie! Dol op handlettering!

 • Janet
  9 jaar ago

  Ik doe graag mee! Zo goed als Paperfuel ben ik nog lang niet.

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close