TOP
Handmade hip - coole kids shirts I Review by creatief lifestyle blog Badschuim
In The Picture Om weg te geven

Handmade ’n hip – coole kids shirts WINACTIE

‘Ik ben zo’n moeder die op de groei koopt’. Wanneer je kids opgroeien ontkom je er zo nu en dan niet aan: de groeispurt. De shirts en broeken lijken in 1 nacht wel een maat te klein zijn geworden. Het liefst heb je dan meteen een voorraad in de kast met een maatje groter. Dus daardoor ben ik regelmatig op zoek naar leuke kleding. Het liefst coole kids kleding, een beetje apart en niet overal verkrijgbaar. Dus ik surf langs vele webshops en ontdekte Handmade ’n hip! Een webshop met o.a. shirts die je zelf kan samenstellen en personaliseren. Ook jij kan er eentje winnen, dus lees snel verder zodat jij je kast ook kan aanvullen!

Shirts van Handmade ’n Hip

Of je nou voor jongens of meisjes een cool shirt zoekt, bij handmade ’n hip zit je goed. Er is keuze uit stoere (met takelwagens, auto’s en een heuse raket), eigenwijze (met grappige meisjes, regendruppels en uiltjes) en dromerige (met wolkjes, vogeltjes, kroontjes en hartjes). Zelfs voor een feest stemming kun je er voor vlaggetjes en cijfer shirts terecht. Kun je niet kiezen of wil je zelf het ontwerp maken, dan kun je je eigen shirt samen stellen.

Gelukkig hadden wij geen last van besluiteloosheid: de auto moest het worden! En wat voor eentje:

Handmade hip - coole kids shirts I Review by creatief lifestyle blog Badschuim Handmade hip - coole kids shirts I Review by creatief lifestyle blog Badschuim Handmade hip - coole kids shirts I Review by creatief lifestyle blog Badschuim

Bijna te stoer om aan te doen, dus des te leuker om te hebben! Zoals je kan zien, is de maat een beetje op de groei uitgekozen, maar daardoor hebben we er des te langer meer pret van! De kwaliteit van het shirt en de print is goed en mooi! Het pakketje was er ook snel en erg leuk ingepakt. Een kado over de post dus!

Over Franca & Handmade ’n hip

Handmade hip & Franca - coole kids shirts I 00 I Review by creatief lifestyle blog BadschuimCreatieveling Franca is als kleding inkoopster geen onbekende in de kleding wereld. Door de komst van haar twee kids ontdekte ze opnieuw het plezier van naaien & ontwerpen. Door de vele positieve reacties uit haar omgeving besloot ze het hier niet bij te laten. Anderen mochten ook mee genieten van haar werk en zo ontstond de webshop handmade ’n hip. Ze maakt niet alleen shirts, maar ook knuffels. De shirts met auto- en vogelprint zijn erg populair en ‘vliegen’ de shop uit.

Franca’s cliché: ‘Ik vind niets mooier dan iemand blij maken met een t-shirt of knuffel die met veel liefde en kunde is gemaakt en waarvan je weet dat het uniek is.’ Ach, wat houden wij hier van cliché’s!

Winactie bij Handmade ’n hip

Franca wil jullie graag kennis laten maken met handmade ’n hip en geeft daarom een shirt kado (design en maat naar keuze)! Wil jij hem winnen voor jezelf of om kado te geven, dan vragen we jou om het volgende te doen:

1) Reageer onder dit bericht dat je mee doet aan deze winactie.

2) Like de Facebook pagina van Badschuim.

De winactie is gesloten en gewonnen door: Nina Mol.

Niet gewonnen of vergeten mee te doen? Er zijn regelmatig leuke winacties op mijn blog! Dus volg mij via de nieuwsbrief (in het menu te vinden of de linker zijbalk) of via de Facebook pagina om niets te missen.

Dit artikel bevat producten die mij toegestuurd zijn ter review, meer informatie hierover kan je hier vinden.

Ceciel van der Pas

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april 2017. In die tijd maakte zij blogs met DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids. Ze was mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim) en getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim). Tegenwoordig heeft ze een ander bedrijfje : Ceciel Maakt - een creatief bedrijf voor (blog)tekst & foto's, creatieve workshops en het maken van ontwerpen (van o.a. krijtstifttekeningen, zie Etsy Shop Krijtstifttekening).Je kan haar tevens nog steeds volgen via Ceciel Maakt op Instagram en Ceciel Maakt op Pinterest . Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.

«

»

12 COMMENTS
 • Jan
  9 jaar ago

  Super leuk, ik waag graag een kansje en doe mee.

  • Ceciel
   9 jaar ago
   AUTHOR

   Leuk Jan! Als je mijn FB pagina liked doe je mee!

 • San73
  9 jaar ago

  Leuk om cadeau te geven aan mijn neefjes Stijn en Naud, die gaan hier heel blij mee zijn.

  • Ceciel
   9 jaar ago
   AUTHOR

   Leuk Sandra! Als je mijn FB pagina liked doe je mee!

 • Gea Jager
  9 jaar ago

  Wat een superleuke actie. Ik doe graag mee voor mijn kleine ventje

 • Ine
  9 jaar ago

  Voor de zoon van ons petekind, een tof shirt voor deze autofan!!

 • Annie de Waal
  9 jaar ago

  Erg leuk, super stoer, ik doe graag mee voor mijn zoontje Luc.

 • Nina Mol
  9 jaar ago

  Wat leuk ! Ik doe graag mee!

 • Carla Lansink
  9 jaar ago

  Wat stoer! Met 3 kleinzoons in de leeftijd van 0 tot 10 zal er zeker een goede maat tussen zitten. Ik ben benieuwd.

 • Linda Smeets
  9 jaar ago

  Wat leuk ! Ik doe graag mee!

  • Eline
   9 jaar ago

   Wat stoer dat wilt mijn zoontje Levi wel! Wij doen ook mee!

  • Ceciel
   9 jaar ago
   AUTHOR

   Leuk dat je mee doet Linda! Als je mijn FB pagina liked doe je mee!

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close