TOP
Thuis / Lifestyle

Heb ik weer…..

quootKen je dat, van die dagen dat je echt denkt: ‘Heb ik weer….’. Dat je echt even door de grond wil zakken van schaamte, ergernis of dat het helemaal tegen zit. Ik in iedergeval wel! Lach je even mee met mijn dingetjes.

Ooooo het was weer zover. Zo’n moment op een dag dat:

Het de hele dag regent, maar je slim denkt te zijn  bent en buienradar in de gaten houdt en net tussen de buien door ff een boodschap gaat doen. Je net wegfiets dat het dan enorm begint te gieten, zonder dat het op die #@$% app van buienradar stond!

Je midden in de winkel staat, met een mandje vol boodschappen en je kindje naast je roept:’Ik moet POOOOEEEPEN, mamma waar is de wc’. Je om je heen kijkt en denkt: ‘kan ik nog net doen of het niet mijn kind is’.

Je de hond gaat uitlaten. Je voor het naar buiten gaan enorm je best hebt gedaan om geen witte haren op je donkere broek te krijgen, want je moet dadelijk nog weg en wil er nog een beetje fatsoenlijk bij lopen. Je bijna thuis bent en net voor de deur een andere hond tegen het lijf loopt. Letterlijk en figuurlijk en je dan zo’n heerlijke hondenlebberbek tegen je aankrijgt.

De post binnenvalt en je die blauwe envelop ziet liggen met CJIB er op. Deden die rotcamera’s het toch wel!

– Je zorgvuldig zegeltjes spaarde zelfs extra producten er voor aanschafte voor van die mooie wijnglazen (ik verklap niet van welke winkel) en dat de actie is afgelopen en je er 1 tekort komt.

– Je dan met pijn en moeite heel de buurt, je vrienden en familie hebt geterroriseerd voor dat rottige laatste zegeltje, je eindelijk je glazen kan halen en er dan 1 kapot valt. Grrrrrrrrr!

Je hebt verheugd op je favoriete zwijmelserie, je het denkt zorgvuldig hebt opgenomen, er heerlijk voor gaat zitten met wijntje en chippie wat eigenlijk niet goed voor je is en er dan achterkomt dat de verkeerde zender met VOETBAL is opgenomen.

– Je dan toch iets anders leuk op hebt gezet, heerlijk op de bank bent genesteld en dan iets bizars ruikt. Nee he!! Zit de hond net lekker voor je scheetjes te laten!

Dat zijn van die dagen dat je denkt ‘Screw it’:

Screw it_Mijn favoriete quotes_creatief lifestyle blog Badschuim.eu

Bron van deze quote.

 

 Je blij bent dat je een lieveling hebt die wijn met de boodschappen meeneemt (die je niet bent vergeten te zetten op het boodschappenlijstje!) en dat je een heerlijk glaasje kan inschenken!

P.S. Dit was stiekum een van mijn favoriete quotes die ik sinds kort met jullie wil delen (je leest hier waarom) en nu dus verpakt was in dit bericht! 

Ceciel van der Pas

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april 2017. In die tijd maakte zij blogs met DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids. Ze was mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim) en getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim). Tegenwoordig heeft ze een ander bedrijfje : Ceciel Maakt - een creatief bedrijf voor (blog)tekst & foto's, creatieve workshops en het maken van ontwerpen (van o.a. krijtstifttekeningen, zie Etsy Shop Krijtstifttekening).Je kan haar tevens nog steeds volgen via Ceciel Maakt op Instagram en Ceciel Maakt op Pinterest . Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.

«

»

3 COMMENTS
 • Natasja
  9 jaar ago

  Hihihi! Leuk dit.

 • Annelies
  9 jaar ago

  Haha shit happens :-)

 • sofiemailt
  9 jaar ago

  Haha, gelukkig gebeurt het nooit op één dag ;-) En katten kunnen ook vreselijk stinken!

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close