TOP
Mama Thuis / Lifestyle

Heerlijke series om (terug) te kijken!

Zo nu en dan ben je aan het eind van de dag gewoon toe aan helemaal niks. Zodra de kinderen op bed liggen, kan je nog net de moed opbrengen om een douche te nemen, maar dan is het echt klaar. Dan wil je alleen maar op de bank ploffen, tegen je partner aan, voetjes omhoog en een goed glas wijn in de hand. Dan zijn woorden niet nodig. Samen in stilte genieten. Of je verstand op standje nul en lekker een serie kijken. Op de bank, of lekker in je knusse slaapkamer! Er zijn talloze series te vinden, dus je hoeft je echt niet te vervelen, al doe je geen klusjes of huishoudelijke taken in de avonduren. Maar wat zijn nu leuke series om te kijken? Lees maar mee voor leuke ideeën. Misschien ken je de onderstaande series al, maar soms is het ook gewoon heerlijk om ze te herhalen! 

Series rondom muziek

Tien jaar geleden werd de serie Glee geïntroduceerd. Lekker voorspelbaar, feelgood en boordevol muziek. Covers van oude of nieuwere liedjes werden gezongen door de acteurs en actrices en er speelden heel veel verhaallijnen door de serie heen. Ken jij de serie nog? Hoe heeeeerlijk was het om die te bekijken? Waar wacht je nog op? Herhaling!
Fresh Prince of Bel Air. Niet per se een serie die om de muziek draaide, maar hoe iconic was het themalied? Will Smith en zijn hilarische scènes in de serie zijn moeilijk te vergeten. Je kunt het je toch bijna niet voorstellen dat deze serie begon in 1990? Bijna 20 jaar geleden! Zullen we even een momentje nemen om ons oud te voelen? 

Comedy series

Orange Is The New Black is nog niet zo’n oude serie en de laatste afleveringen zijn nu nog op TV te zien. Een serie vol humor, spanning maar wel echt een serie waar je lekker ontspannen naar kunt kijken. Zo nu en dan lekker voorspelbaar, maar dat neemt niet weg dat je niet kunt stoppen met kijken! Kijk jij al?
Series zoals Will & Grace, The Big Bang Theory, Modern Family, New Girl en The Office zijn natuurlijk ook wel klassiekers hè! Lachen, gieren, brullen bij deze series. Gewoon lekker genieten, buikpijn van het lachen en, zoals een beetje hoort bij comedies: voorspelbaar! Maar dat mag, hè? Daar houden we wel van. Heftige twists houden we wel voor de horror films. 

Actie, Crime en Thriller series

Zo’n 9 jaar geleden begon de serie The Walking Dead. Dat is een must see als je van griezelen houdt! Zombies, zo ver het oog reikt. Brrrr!
Series zoals CSI en LAw & Order zijn ook heerlijk om te kijken. Hoe heftig en spannend het ook is, meestal overwint het goede. Een gedachte die we wel fijn vinden. En ook al weten we dat het toch allemaal wel goedkomt, toch blijft het spannend om je favoriete karakters in gevaar te zien! En wat dacht je van 13 Reasons Why? Ook deze recente serie is al aan seizoen 3 begonnen! Zeker kijken!

Als je van Nederlandse series houdt: Flikken Maastricht! Deze heerlijke crimeserie blijft zo heerlijk spannend en sleept je helemaal mee, ook nog na 13 seizoenen! Maar ja…Wie krijgt er nu ooit genoeg van rechercheur Floris Wolfs? En je weet vanaf het begin dat er romantiek in het spel is natuurlijk; hallo, wanneer worden Floris en Eva nu eindelijk eens een setje? Dit is echt een lekkere wegkijker. Aanrader, dus kijken maar!

Kruip jij op de bank met je partner of kijk jij (lekker even me-time) liever alleen?
Natuurlijk zijn er nog honderden series naast de bovengenoemden en ook nog veel meer genres. Maar dit zijn zulke heerlijke series om voor te gaan zitten! Ken jij deze series al? Volg je ze nu of ga je ze opnieuw kijken? 

Ineke

Hoi! Mijn naam is Ineke, ik ben 26 jaar oud en mama van een lieve, vrolijke dreumes: Rosemarijn. Sinds december 2018 houd ik een eigen blog bij, wat ik ontzettend gaaf vind om te doen. Daarnaast ben ik thuis-mama en ben ik bezig met een online studie. Ik schrijf al zolang als ik me kan herinneren over de meest uitlopende onderwerpen en heb er altijd van gedroomd er ooit mijn werk van te maken. Als je meer van mij wilt lezen, kun je dat doen op mijn blog: www.thestoutjournal.com Daar kan je van alles lezen over onder andere moederschap, lifestyle, gezondheid en voeding en over mijn gezinnetje!

«

»

Close