TOP
Mama

Hilarische zoekopdrachten van zwangere vrouwen

Een tijdje geleden schreef ik deze blog: Wat zoeken moeders op Google? Daar beschreef ik een aantal dingen die door zwangeren, net bevallen moeders en moeders met al wat oudere kinderen vaak op Google zoeken. Heel herkenbaar, vond ik zelf! Je bent als moeder nu eenmaal bezorgd en je wilt het allerbeste voor je kindje! Dus als je het even niet meer weet: Google is your friend! En wat dacht je van Google als je beste vriend, hulp en inspiratie in de zomervakantie? Want hoe hou je je kinderen zes weken lang blij en geamuseerd? Ga je elke dag op pad? Nee? Hoe moet het dan? Het is nogal lastig om elke dag weer iets nieuws te verzinnen. Dan is het logisch dat je even zoekt op: wat kan ik vandaag gaan doen met mijn kinderen? Welk weer wordt het?
Maar naast deze super logische zoektermen, zijn er ook hilarische vragen die worden gesteld aan Google en die wilde ik niet voor je achterhouden. Dus pak je wijntje en maak een schaal verse popcorn en lees mee!

Hoe gaat mijn kind eruit zien? 

Super grappig! Want Google kan jou echt niet precies vertellen hoe je ongeboren kindje eruit gaat zien! Maar daar stopt het nog niet mee: er zijn echte apps en testen op internet te vinden, die op basis van jouw gezicht en die van je partner, vertellen hoe je kindje er (mogelijk!) uit gaat zien. Leuk om eens te doen, maar neem het natuurlijk niet te serieus!

Hoe moet ik mijn kind opvoeden?

Opvoeden is tricky, echt. Dat doe je niet even en achteraf zie je al je fouten. Dan weet je hoe je het níét had moeten doen. Maar zou Google je nu echt kunnen vertellen hoe jij je kind op moet voeden? Nee toch? Google weet niet hoe jij bent, hoe jij en je partner denken over verschillende dingen, zoals normen en waarden, geloof en dergelijke. Opvoeding is iets persoonlijks. Iedereen wordt anders opgevoed. En misschien heeft Google een paar handige tips, maar je kunt er echt niet uit halen hoe je het nu moet doen, zo’n hele opvoeding!

Zwangerschapstest zelf maken

Uh…wat? Maar echt! Daar wordt op gezocht en weet je wat nog grappiger is? Het kan dus echt! Je kunt gewoon zelf een test maken, als je geen test uit de winkel in huis hebt! Sterker nog: In dit artikel worden zelfs zes manieren beschreven! Super handig en goedkoop! Maar…houd wel in gedachten: het is waarschijnlijk niet zo accuraat als een test die je gewoon in de winkel koopt!

Zwanger: wat moet ik doen?

Dit klinkt als volle paniek. Als je net een positieve test in handen hebt en je weet niet meer waar je beginnen moet, is het op zich logisch als je dit opzoekt! Tja, wat moet je doen als je ontdekt dat je zwanger bent? Begin maar eens met uitzoeken hoe lang je ongeveer zwanger bent en de verloskundige bellen. Die kan je vast geruststellen en verder helpen!

Zwanger: mag ik smeerworst?

Geen gekke vraag natuurlijk, maar ik vond ‘m zeker wel grappig. Ben je nou zwanger en vraag je je af wat je wel en niet mag eten? Lees dan deze handige blog voor al je antwoorden in een notendop! Want het is nogal vervelend als je uit eten bent en je weet niet of je dat bordje carpaccio nu wel of niet mag nemen. Leestip dus!

Weet jij nog meer hilarische zoekopdrachten?

 

Ineke

Hoi! Mijn naam is Ineke, ik ben 26 jaar oud en mama van een lieve, vrolijke dreumes: Rosemarijn. Sinds december 2018 houd ik een eigen blog bij, wat ik ontzettend gaaf vind om te doen. Daarnaast ben ik thuis-mama en ben ik bezig met een online studie. Ik schrijf al zolang als ik me kan herinneren over de meest uitlopende onderwerpen en heb er altijd van gedroomd er ooit mijn werk van te maken. Als je meer van mij wilt lezen, kun je dat doen op mijn blog: www.thestoutjournal.com Daar kan je van alles lezen over onder andere moederschap, lifestyle, gezondheid en voeding en over mijn gezinnetje!

«

»

Close