TOP
Hip kado bruiloft, hip cadeau bruiloft
Bruiloft

Op zoek naar een hip kado voor een bruiloft: geef de ogentest!

September is DE trouwmaand. Dus vele zijn dan op zoek naar een hip kado voor het bruidspaar. Daarvoor heb ik nu de oplossing gevonden: de ogentest! Een gepersonaliseerde print gemaakt door Familieprints. Dus lees gauw door om kennis te maken met dit hippe kado voor een bruiloft (en doe mee met de winactie!).

Ogentest: hip kado bruiloft!

Hip kado bruiloft, hip cadeau bruiloft

 

Kun je het lezen?! Deze unieke ogentest. Op maat gemaakt voor een kersvers bruidspaar. Je kunt hem bestellen bij Karin van de webshop van Familieprints.

Voor Karin is het elke keer een feestje om een bruidspaar blij te mogen maken met hun eigen, unieke print.

De print is gebaseerd op de Snellen Ogentest die in 1862 is ontwikkeld door de Nederlander Herman Snellen. Een hip kado dat helemaal past in de huidige woontrend waarbij Typografie een grote rol speelt. Je kan het in een lijstje doen en als wanddecoratie gebruiken, zoals bijvoorbeeld hier is gedaan:

Hip kado bruiloft, hip cadeau bruiloft

Dit kado is zowel geprint (€14,45 inclusief verzendkosten) als digitaal (pdf voor €9.95)  te verkrijgen. Zo is het voor late kado bestellers nog altijd op tijd binnen ;)! Je kunt het via deze link vinden: hip kado bruiloft ogentest.

Meer hippe kado’s van Familieprints

De webshop Familieprints is opgezet door Karin. Familieprints is ontstaan uit vraag naar meer! Karin maakte in eerste instantie de prints alleen voor haar zelf. Echter waren er steeds meer mensen die ook van haar creativiteit gebruik wilde maken en zo ontstond de webshop.

Hip kado bruiloft, hip cadeau bruiloft

Verliefd worden, samenwonen, trouwen, kinderen, 1e schooldagen! Ze zijn allemaal belangrijk en leuk om herinnerd te worden. In een mensenleven zijn er zo veel waardevolle dagen die het verdienen om voor altijd herinnerd te worden. Familieprints kan dat voor jou doen.

Je vind hiervan veel terug in de webshop. Van gepersonaliseerde rompertjes tot woon- en huwelijks kado’s. Klik door naar de webshop van Familieprints om ze allemaal te ontdekken!

Winactie hip bruiloft kado

Van Familieprints mag ik een gepersonaliseerde ogentest weg geven! Een uitgeprinte versie op 230 grams mat gecoat fotopapier van A4 formaat, geschikt voor lijsten van 21x30cm.

De winactie is gesloten en gewonnen door: Dorien Meens.

Niet gewonnen of vergeten mee te doen? Er zijn regelmatig leuke winacties op mijn blog! Dus volg mij via de nieuwsbrief (in het menu te vinden of de linker zijbalk) of via de Facebook pagina van Badschuim om niets te missen.

Ceciel van der Pas

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april 2017. In die tijd maakte zij blogs met DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids. Ze was mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim) en getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim). Tegenwoordig heeft ze een ander bedrijfje : Ceciel Maakt - een creatief bedrijf voor (blog)tekst & foto's, creatieve workshops en het maken van ontwerpen (van o.a. krijtstifttekeningen, zie Etsy Shop Krijtstifttekening).Je kan haar tevens nog steeds volgen via Ceciel Maakt op Instagram en Ceciel Maakt op Pinterest . Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.

«

»

6 COMMENTS
 • Dorien Meens
  8 jaar ago

  Jaa leuk voor mijn zus en haar man. Zij is optometrist en past helemaal bij haar!

 • Lynn Mahieu
  8 jaar ago

  Ik zou deze graag willen winnen voor mijn collega die volgende maand trouwt! Zij zou meteen verliefd worden op zo’n origineel cadeau!

 • Simon
  8 jaar ago

  “Keep calm and enjoy the wedding of Simon and Karolien” ;-) Ideaal als welkomst-boodschap voor de gasten !

 • Dhaenens Tamara
  8 jaar ago

  Wij zijn snel snel getrouwd op 24/12/2015 en zouden dit een erg fijn aandenken vinden! :)
  Liefs, Steven en Tamara

 • Marijke boulet
  8 jaar ago

  Ik wil dit graag winnen voor mijzelf ! ;-)

 • Flore
  8 jaar ago

  Ik ken niet echt een koppel dat binnenkort gaat trouwen, maar ik denk wel dat dit een leuk cadeau is voor mijn papa :-)

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close