TOP
Kids Thuis / Lifestyle

Hoe zwemles ook mama’s favoriete half uurtje wordt!

 

Vroeg of laat is het zover, je kindje gaat op zwemles. Leuk voor je kindje maar voor jou vaak een op en neer gerace als taxi en omkleedapparaat. Bovendien mag je zelf vaak niet kijken naar de les zelf. Op en neer naar huis zit er vaak niet in door het korte tijdbestek en het wachten is dan het enige wat je kan doen. Saai! Maar vanaf nu niet meer! Hier lees je 5 tips om van de wachttijd JOUW tijd te maken!

  1. Neem je haak of breipatroon mee. Kun je lekker even een half uurtje je werkje verder af maken zonder dat kleine kinderhandjes de helft weer uittrekken!
  2. Droom even weg in een boek of tijdschrift die je zelf koopt of bij de bieb leent. Kom je nog eens door die stapel heen die thuis maar op je ligt te wachten.
  3. Ben je een kleurrijk persoon, scoor een kleurboek voor volwassen en ga helemaal los. Hangt er nog eens wat anders dan kinderkunst aan het prikbord.
  4. Innig verbonden aan je smartphone? Ga dan even lekker ongegeneerd je spelletjes of andere apps door. Dan heb je geen gezeur van thuis dat je alleen maar op je schermpje kan kijken en niet gezellig bent.
  5. Geen zin in alles hierboven en alleen maar zin om even bij te komen? Neem een klein kussentje mee en zoek een comfortabel plekje op. Wie weet haal je nog stiekem wat slaap in.

Kijk jij nu voortaan ook elke week uit naar de zwemles?! Je maakt er zelf een extra half uurtje MAMA tijd van. Al is het maar een half uurtje, die pakken ze niet meer af. Echte tips voor drukke moeders.

Ceciel van der Pas

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april 2017. In die tijd maakte zij blogs met DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids. Ze was mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim) en getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim). Tegenwoordig heeft ze een ander bedrijfje : Ceciel Maakt - een creatief bedrijf voor (blog)tekst & foto's, creatieve workshops en het maken van ontwerpen (van o.a. krijtstifttekeningen, zie Etsy Shop Krijtstifttekening).Je kan haar tevens nog steeds volgen via Ceciel Maakt op Instagram en Ceciel Maakt op Pinterest . Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close