TOP
Inpakpapier knutselen I Creatief Lifestyle blog Badschuim
DIY Kids

Inpakpapier knutselen

Naar feestjes gaan en cadeautjes geven zijn bij mij favoriet! Cadeaus op een leuke en originele manier inpakken vind ik daarom heel erg leuk, want dat geeft me al de voorpret van wat gaat komen. Ik wil dan ook graag dat mijn cadeautjes op een extra feestelijke manier gepresenteerd worden. Voor oma’s verjaardag maakte we al wc rolletjes bloemen, maar natuurlijk zat er ook nog een cadeau uit de winkel bij. Om het cadeau een persoonlijk tintje te geven maakte we er een feestje omheen met inpakpapier knutselen.

 Wat heb je nodig voor inpakpapier knutselen:

– (Gekleurd) papier.Inpakpapier knutselen I Creatief Lifestyle blog Badschuim
– Verf (alle soorten zijn leuk zoals vingerverf, verfrollers of waterverf).
– Papierenbordje.
– Schaar.
– Maskingtape.
– Artistieke kinderhandjes :).

Hoe ga je te werk, inpakpapier knutselen:

Pak het papierenbordje en knip in  het midden een vorm die je leuk vindt. Zorg dat er nog wel een dichte rand om het vormpje zit, zodat bij het verven de overtollige verf hierop blijft liggen. Leg het bordje op je papier en laat de creatieve handjes schilderen. Zorg wel dat het bordje op zijn plaats blijft liggen, anders krijg je geen mooie vorm. Ik drukte het bordje, tijdens het verven, op het papier maar het is makkelijker als je het met maskingtape even tijdelijk vast plakt. Laat de creaties drogen en plak ze daarna aan elkaar met maskingtape of gekleurde plakband. Klaar is je persoonlijke inpakpapier!
Alle kleuren verf en alle kleuren papier kwamen bij ons aan de beurt en dat zorgde voor een flinke productie inpakpapier.
Inpakpapier knutselen I Creatief Lifestyle blog Badschuim
We gebruikten meerdere patroontjes en dat zorgde voor meer variatiepret :).
Inpakpapier knutselen I Creatief Lifestyle blog Badschuim

Wij kunnen voorlopig wel even vooruit met inpakken :)!

We maakte ook nog een andere variant op het inpakpapier. Dat lees je hier.

Ceciel van der Pas

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april 2017. In die tijd maakte zij blogs met DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids. Ze was mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim) en getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim). Tegenwoordig heeft ze een ander bedrijfje : Ceciel Maakt - een creatief bedrijf voor (blog)tekst & foto's, creatieve workshops en het maken van ontwerpen (van o.a. krijtstifttekeningen, zie Etsy Shop Krijtstifttekening).Je kan haar tevens nog steeds volgen via Ceciel Maakt op Instagram en Ceciel Maakt op Pinterest . Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close