TOP
Fotomagneten zelf maken
Instagram Instaswap

Instagram aantrekkingskracht :).

 

Instagram, een verslaving waar ik waarschijnlijk niet meer vanaf kom. Helemaal niet erg, al denkt niet iedereen in huize Badschuim er ook zo over. Maar daar trek ik me niets van aan, mijn manneke is een beetje een dinosaurus met social media . Dus ik snap-snap-snap lekker door :). Wat geniet ik er van en wat verzamel je er veel mooie momenten mee. Ik vond sommige plaatjes zo gaaf dat ik er zeker iets mee moest doen. Daarom stond al een tijdje de instagram fotomagneten zelf maken op mijn DIY lijstje.

Fotomagneten zelf maken, wat heb je nodig.

Ik hou enorm van de natuur en maak er dan ook veel foto’s van( kijk ook eens op #beeelover of #seebeautyinnature) Ik zocht mijn mooiste instagram foto’s uit en bestelde ze (via mijn favoriete winkel) bij #mobileprint . Dat is echt een mooie manier om je instagram momentjes af te drukken en de kwaliteit is ook prima. Helaas duurt het wel even voor dat je ze hebt, gemiddeld 5 werkdagen. Ik ben een heel ongeduldige tante en wil graag het liefst alles zsm.  Je krijgt ze in een super leuk doosje:

Fotomagneten zelf maken

Daarnaast haalde ik daar ook magneettape , erg handig als je iets magnetisch wilde maken ;). Ik kon dus aan de slag:

Fotomagneten zelf maken

Fotomagneten zelf maken, hoe maak je ze.

Met mijn hobbyschaar knipte ik de tape op maat en plakte die op de achterkant. Snel en simpel!

Fotomagneten zelf maken

Het effect was super leuk! Zie hier mijn instagram fotomagneten:

Fotomagneten zelf maken

Deze fotomagneten zijn ook erg leuk om kado te doen!

Ceciel van der Pas

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april 2017. In die tijd maakte zij blogs met DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids. Ze was mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim) en getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim). Tegenwoordig heeft ze een ander bedrijfje : Ceciel Maakt - een creatief bedrijf voor (blog)tekst & foto's, creatieve workshops en het maken van ontwerpen (van o.a. krijtstifttekeningen, zie Etsy Shop Krijtstifttekening).Je kan haar tevens nog steeds volgen via Ceciel Maakt op Instagram en Ceciel Maakt op Pinterest . Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.

«

»

4 COMMENTS
  • Liza
    10 jaar ago

    Superleuk ook die magneten! Heerlijk om zo dingen te ontdekken en lekker bezig te zijn.
    Groetjes,
    Liza

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close