TOP
instaswap
Instaswap fall edition 2014
Instaswap fall edition 2014
Instaswap fall edition 2014
DIY Instaswap

Instaswap fall edition 2014

Dit jaar was ik er ook bij en deed mee met de Instaswap fall edition 2014 ! Ik schreef al eerder over een mini instaswap (in dat berichtje ook meer uitleg over wat het is), maar dit is een landelijke editie, georganiseerd door Lydia en er doen 762 fanatiekelingen / creatievelingen mee waaronder ik!

Half oktober kreeg ik per email door voor welke IG’er ik een swap in het geheim mocht maken. Ik ging haar volgen via IG en was in het begin inspiratieloos! Moeilijk om iets te bedenken voor iemand die je niet volgt, maar dankzij de schoonheid van de herfst kwam ik op de volgende mooie DIY’s voor mijn swapmaatje:

Quote hartjes

Van houten hartjes maakte ik vrolijke quote hangers. Heel simpel door ze aan één kant te beschilderen met schoolbord verf. De andere kant beplakte ik met vrolijk papier zodat je ze kan aanpassen aan je stemming of interieur.

Herfst slinger

 

Al eerder zag ik deze mooie herfstslinger en ik vond het een super idee. Ik gaf er mijn eigen draai aan, ik maakte de slinger persoonlijk. Dat deed ik door een Engels-Nederlands woordenboek op te offeren en er woorden in te zoeken die met mijn swapmaatje te maken hadden. Ik gebruikte mijn mooist gevonden herfstblaadjes, droogde ze (in een kookboek) en plakte ze op. Met behulp van een suède veter en kleine wasknijpers maakte ik er een mooie slinger van. Haal de herfst in huis!

 Zelfgemaakte kaartjes

Mijn nieuwe hobby handlettering is heerlijk ontspannend en ik teken dan ook graag mooie quotes. Nu had ik er een bestemming voor: ik kon er kaartjes van maken. Ik maakte er een foto van en koos er een leuke kleur A5 papier bij uit. Wel de dikkere variant zodat je het echt op kan sturen of in kan lijsten. Ik ben er erg content over, want echte post sturen en krijgen is zo veel leuker!

Instagram magneetjes

Een DIY die ik eerder maakte en waar ik (en ook anderen) gek op zijn. Instaswap is ontstaan door Instagram dus ik vond dit wel een toepasselijke DIY om aan het swappakketje toe te voegen.

Daarnaast kocht ik ook nog wat leuke kadootjes en gaf ik een kringloopgelukje (een schrijfleijtje voor kleine quotes of boodschapjes) erbij kado. Alles pakte ik gezellig in en kwam tot het volgende resultaat:

IMG_8005

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het is de bedoeling dat je op Instagram een foto plaatst van jouw ontvangen pakje, zodat er heel veel mooie foto’s op Instagram voorbij komen waar je instant happy van wordt. Kijk in deze periode dus op Instagram via #instaswap2014falledition voor de mooiste creaties! Ik vind het echt een geweldig initiatief. Het gaat niet echt om het krijgen van je eigen pakketje, maar meer dat je bewust stilstaat bij de ander en diegene verwend met leuke DIY of kleine kadootjes. Het gaat hierbij niet om de prijs maar wel om de gedacht. Met dat in mijn achterhoofd heb ik dus mijn pakket ingepakt. Nu maar hopen dat ze het leuk gaat vinden!

Wil je de volgende editie niet missen: hou de site www.instaswap.nl dan in de gaten. Wie weet doe jij de volgende keer dan ook mee en wordt je verrast / verwend met ook zo’n leuk pakket!

Deed je nu al mee?! Laat dan een berichtje achter met jouw ideetjes van jouw samengestelde pakket en wat je ontving. Dat vind ik erg leuk om te lezen, want delen is ZO LEUK!

Ceciel van der Pas

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april 2017. In die tijd maakte zij blogs met DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids. Ze was mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim) en getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim). Tegenwoordig heeft ze een ander bedrijfje : Ceciel Maakt - een creatief bedrijf voor (blog)tekst & foto's, creatieve workshops en het maken van ontwerpen (van o.a. krijtstifttekeningen, zie Etsy Shop Krijtstifttekening).Je kan haar tevens nog steeds volgen via Ceciel Maakt op Instagram en Ceciel Maakt op Pinterest . Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.

«

»

8 COMMENTS
 • Hey hoi! Je was pas op mijn blog, leuk! Wat heb je een fleurige blog. En deze swap ziet er heel leuk uit, Ik heb zelf ook mee gedaan. Wat was het leuk en een tikkeltje spannend! Groetjes, van de Freule x

  • Ceciel - badschuim
   10 jaar ago

   Hoi Freule, wat leuk dat je mijn blog bezocht!! En dank voor de complimenten!

 • Liza
  10 jaar ago

  Dat ziet er mooi uit zeg!

 • Linda
  10 jaar ago

  Leuk, die magneetjes zijn echt heel gaaf. Zijn die ook ergens op je blog te vinden? Leuk ook om alles zo in thema te doen. Zelf doe ik nu voor het eerst mee aan de mamaswap. Moet volgende week verstuurd worden, stiekem wel spannend.

  • Ceciel - badschuim
   10 jaar ago

   Dankje Linda! Het kopje ‘instagram magneetjes is de link, maar je kan ook klikken. Daarin staat precies omschreven hoe je ze maakt.
   Maar leuk dat er ook een mamaswap is, nog niet eerder van gehoord! Ik hoop dan ook dat je er een berichtje over zal schrijven!
   Ik heb mijn swap vandaag binnen gekregen, zie IG voor wat ik kreeg (of !

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close