TOP
Interieur idee met een laag budget
DIY Easy Peasy DIY

Interieur idee met een laag budget.

Ik heb een hoekje in de woonkamer waar ik al mijn DIY inspiratie op kwijt kan. Een klein wandje tussen keuken en woonkamer dat gevuld wordt met de leukste en gezelligste creaties. Het zit op precies de plek waar iedereen altijd langs komt en dus iedereen kan meegenieten. Nu was het weer eens tijd voor een nieuw thema in mijn hoekje en dit keer werd het: ‘Doe eens gek met een tuinrek’. Een interieur idee met een laag budget maar wel super leuk!

prikbord, ophangbord, collagebord, clipbord van gaas

Het is zo simpel om te maken, dit interieur idee met een laag budget!

Je hebt er zo weinig voor nodig. Een tuinrek van de bouwmarkt ( kosten ongeveer €10,00 ). Je hebt ze ook in groen, dus kies wat je zelf mooi vindt. En een plekje om op te hangen. De rekjes zijn makkelijke op maat te knippen en ook erg licht, dus het hangt zelfs al aan 1 schroef! In een hand omdraai heb je dan een prikbord, ophangbord, collagebord, clipbord van gaas waar je al je vrolijke creaties op kwijt kan!

prikbord, ophangbord, collagebord, clipbord van gaas

Hier zie je een deel van een slinger die ik kreeg van mijn Instagram (IG) vriendin Klaske. Te vinden als @klaskehaz op IG, ze maakt hele leuke en mooie DIY’s en blogt daar ook over op Van Klaasje.

prikbord, ophangbord, collagebord, clipbord van gaas

prikbord, ophangbord, collagebord, clipbord van gaas

Hierboven nog een poster die ik maakte tijdens de snailmail workshop van Galerie Lucie. Heb je dat gemist? Klik hier om het te lezen.

Dit is een Easy Peasy DIY!  Dit is een Easy Peasy DIY , dat zijn do it yourselfs die je in een hand omdraai maakt! Op mijn Mamma & Kids lifestyle blog Badschuim vind je er nog veel meer. Klik maar eens door op Easy Peasy DIY en ontdek vele leuke!

Ceciel van der Pas

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april 2017. In die tijd maakte zij blogs met DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids. Ze was mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim) en getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim). Tegenwoordig heeft ze een ander bedrijfje : Ceciel Maakt - een creatief bedrijf voor (blog)tekst & foto's, creatieve workshops en het maken van ontwerpen (van o.a. krijtstifttekeningen, zie Etsy Shop Krijtstifttekening).Je kan haar tevens nog steeds volgen via Ceciel Maakt op Instagram en Ceciel Maakt op Pinterest . Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.

«

»

1 COMMENT
  • Comment: Anoniem on 16 maart 2015

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close