TOP
Shutters badkamer
Wonen

Je badkamer stijlvol decoreren met pvc shutters

Je ziet ze vaak in Mediterrane landen: mooie, sfeervolle shutters die de huizen zo’n authentieke Mediterrane sfeer meegeven. Maar ook hier in ons koude kikkerlandje worden deze moderne shutters steeds populairder. Mooie houten shutters sieren woonkamer en keuken en de pvc shutters komen steeds vaker terug in vochtige ruimten zoals de badkamer. Met moderne, hippe shutters op maat geef je jouw badkamer namelijk direct meer sfeer mee. Maar shutters hebben naast het decoreren van ramen nog meer voordelen. Zo werken ze isolerend en houden ze warmte binnen in de winter, en blijft de badkamer koel in de zomer. Ze zijn gemakkelijk schoon te houden en dit maakt ze een erg goede oplossing voor mensen met allergieën. Daarnaast maken ze natuurlijk de ideale zonwering voor iedere ruimte!

Met deze tips kun jij ook jouw badkamer stijlvol decoreren met pvc shutters.

 1. Bepaal de kleur stijl
  Heb je een aantal kleuren in jouw badkamer die regelmatig terug lijken te komen? Of heb je een specifieke inrichting stijl gekozen om je badkamer mee in te richten? Dit zijn belangrijke zaken om rekening mee te houden wanneer je op zoek gaat naar de juiste pvc shutters. Heb je bijvoorbeeld veel paarstinten in de badkamer, dan zou je mooie, paarse pvc shutters in overweging kunnen nemen. Of werk juist met contrasten en plaats donkerbruine shutters in een algeheel witte badkamer. Je kan er alle kanten mee op!
  Donkere shutters
 2. Het materiaal
  Zoals hier al een paar keer aangegeven zijn shutters beschikbaar in allerlei verschillende materialen. Hout of aluminium komen regelmatig voor bij het verduisteren van de benedenverdieping. Maar voor een vochtige ruimte zoals de badkamer is hout wellicht niet de beste keuze. Dit is de reden dat pvc shutters zo populair zijn in de badkamer. Niet alleen zijn ze waterbestendig, maar ze zijn ook nog eens ongelooflijk gemakkelijk schoon te maken, en houden! Door er regelmatig even met een swiffer of een vochtig doekje overheen te gaan, houd je de shutters gemakkelijk schoon.
 3. Bepaal de variant
  De pvc shutters zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. Zo kun je kiezen voor die sfeervolle klapluikjes, maar je kan ook gewoon heel gemakkelijke shutters aan de binnenkant van het raam plaatsen. Hoewel de klapluikjes er aan de buitenkant van de woning misschien ongelooflijk leuk uitzien, heb je er bij een klein badkamer raampje minder profijt van. Heb je een kleine badkamer, dan zijn shutters aan de buitenkant wellicht verstandig. Heb je een grote ruimte te vullen, dan mag de binnenkant weer juist wat meer gedecoreerd worden.

 

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close