TOP
DIY

Jeetje, ik was op TV….

Vorige week was ik op Flavourits Live (heb je dat gemist, klik dan hier voor mijn verslagje) en werd ik gevraagd of ik mee wilde doen aan een klein tv interview over Flavourits. Nou ja gevraagd, naast me stonden in een keer twee enthousiaste studenten (van IamTV) mijn mini workshop poster drukken te filmen. Ik denk, vraag even wat ze aan het doen zijn, wel zo leuk om te weten waarom ze dit doen. Bleken ze een heel verslag oftwel filmpje te maken van dit event en of ik nog wat vragen wilde beantwoorden. Ik dacht: waarom niet?, toch grappig en ook leuk om studenten hiermee te helpen. Dus ik werd prompt voor de camera gezet (geen tijd om te kijken of mijn haar goed zat of wat dan ook, toe maar dacht ik) en ik werd gefilmd. Ik beantwoorde tal van vragen en dacht ondertussen, wat willen ze veel weten, als dat maar goed over komt. Na ongeveer 10 minuutjes stond alles er wel op en werd ik van harte bedankt. Ik kon nog net even mijn mail in een smartphone intikken (briefjes zijn ouderwets blijkbaar) zodat ik in ieder geval op de hoogte werd gehouden waar ik ergens ‘tentoongesteld’ zou worden en op welke manier. En dat was het. Die dag dacht ik er niet meer verder over na en shopte heerlijk verder.

Gisteravond kwam er een mailtje binnen met de link waarop ik ook stond. Met spanning klikte ik deze aan, want dat TV debuut leek me wel wat. En……… wat denk je….. in het hele filmpje zeg ik 1 zin en ben ik (gelukkig wel redelijk normaal) in beeld. Leuk maar ook jammer dat ze nou net dat zinnetje gebruikt hebben. Ik had het idee dat ik zeker wel wat meer intelligentere dingen had gezegd maar goed, het zij zo. Het totale filmpje vind ik persoonlijk erg mooi samengesteld en geeft wel een goede indruk. Kijk je ook even mee:

Ik ben benieuwd wat jij er van vindt?!

Ceciel van der Pas

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april 2017. In die tijd maakte zij blogs met DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids. Ze was mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim) en getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim). Tegenwoordig heeft ze een ander bedrijfje : Ceciel Maakt - een creatief bedrijf voor (blog)tekst & foto's, creatieve workshops en het maken van ontwerpen (van o.a. krijtstifttekeningen, zie Etsy Shop Krijtstifttekening).Je kan haar tevens nog steeds volgen via Ceciel Maakt op Instagram en Ceciel Maakt op Pinterest . Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.

«

»

13 COMMENTS
 • Liza
  9 jaar ago

  Wat leuk om je zo in beweging te zien :)
  Groetjes,
  Liza

 • Cinnamon Etcetera
  10 jaar ago

  Hoi Ceciel,

  Ik heb je genomineerd voor een Liebster Award. Waarschijnlijk heb je’m al wel eens gekregen, maar ik dacht je weet nooit! Zie hier mn blogpost:

  http://cinnamonetcetera.nl/liebster-award/

  Liefs!

 • Cinnamon Etcetera
  10 jaar ago

  Superleuk om je even te zien Ceciel! Leuk filmpje, maar het muziekje vond ik een beetje irritant. Zou wel graag er ook een keer heen willen, ziet er echt gezellig uit!

  • Ceciel - badschuim
   10 jaar ago

   Dankje Neelke. Ik had liever ook net iets anders gezien, maar goed, ik was in beeld :).

   • Cinnamon Etcetera
    10 jaar ago

    Ja ik kan me voorstellen als ze maar 1 zinnetje erin plakken dat het dan een beetje tegenvalt, maar je kwam wel heel leuk over hoor!!

    • Ceciel - badschuim
     10 jaar ago

     Ooo wat lief dat ke dat zegt. Zelf ben je altijd erg kritisch dus dan is dit erg leuk om te lezen!!

 • Linda
  10 jaar ago

  Leuk hoor om jezelf zo terug te zien. Flavourites was zeker een succes.

 • anne
  10 jaar ago

  Jeuh you go girl

 • Lucie Beck
  10 jaar ago

  Haha leuk hoor! Ook grappig om je met de pers in actie te zien;-)

 • Suuz
  10 jaar ago

  kort maar krachtig je staat er goed op!

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close