TOP

Juffen kado

Juffenkado, Cadeau Juf, Juffen Kado, Afscheid Juf

Op zoek naar een leuk juffen kado wat je zelf kan maken (en geven)?! Hier kan je ze vinden! Je kan kiezen uit het volgende:

  • maak je eigen juffen kado kaartjes.
  • juffen kado DIY’s! Denk aan zelfgemaakte bloemen (maar liefst 4 DIY’s), een leuke bloemen pen, een zeer onderhoudsvriendelijke cactus, een muntplantje met leuke tekst en 3 leuke Aju paraplu ideetjes!

Dus kies je DIY en maak iets prachtigs voor je juf! Want zeg nou zelf, een persoonlijk juffen kado is wel het allerleukste (en liefste).

Juffen kado – kaartjes:

Hartjes vouwen – Pimp je kaartje voor de juf met deze lieve hartjes. Zo gevouwen met het foto stappenplan en het maakt je juffen kado compleet!

Lief kaartje zelf maken – Maak je liever zelf een kaartje als juffen kado, dan moet je deze echt eens proberen. Bijzonder doordat het van binnen een pop-up hart heeft! Klik door naar het stappenplan!

 

Juffen kaartjes – Geef je liever een kant en klaar kaartje, niet eentje uit de winkel, maar een leuke voorzien van handlettering. Dan gebruik je deze juffen kaartjes! Gratis te downloaden en te printen.

Love hands kaartje – Ben je gek op je juf en ga je haar vreselijk missen?! Laat je kindje het woord LOVE met zijn handen maken en maak hierdoor een zeer persoonlijke afscheid kaartje voor de juf.

Aju paraplu bedankje - afscheid van juf of meester

Aju paraplu kaartje

Hou je het liever simpel. Maak dan dit grappige kaartje. Snel gemaakt en met een lieve tekst aan de binnenkant, erg persoonlijk. Ajuu zeggen met een kaartje.

Juffen kado – zelf maken:

Cupcake bloemen boeketje

Geef eens een cupcake bloemen boeketje kado! Leuk om samen met je kids te maken en heel gemakkelijk met dit foto stappenplan. Dat zal je juf nog eens een leuk kado vinden!

Wc rolletjes bloemen.

Met deze zelfgemaakte bloemen blijf je nog lang in de herinnering van je juf want ze blijven lekker lang staan! Ze zijn ook nog eens super leuk omdat je ze met een laag budget maakt en zelf kan versieren.

Papieren bloemen slinger

Zelfgemaakte bloemen zijn super leuk, vooral als je er een slinger van maakt! Kan de juf ze mooi thuis ophangen en nog lang aan je kids denken! Een origineel en leuk juffen kado!

DIY: cactus van steen

Ze zijn super onderhoudsvriendelijk en heel erg leuk om zelf of met je kids te maken. De juf kan ze leuk neer zetten in de klas of thuis. Een mooi aandenken aan jou!

Washi tape bloem pen

‘Wie schrijft, die blijft’ is het oud gezegde. Juffen hebben altijd een pen nodig en waarom zou je dan niet een versierde geven in de vorm van een bloem! Daar zal de juf blij mee zijn!

Munt plantje

Dit Juffen kado is origineel, simpel, goedkoop en gezond! Een muntplantje met tekst: ‘bedankt voor het uit MUNT ende schooljaar. Wikkel gratis te downloaden.

Geef een Aju Paraplu kado 

Een leuk en praktisch kado, deze versierde paraplu. Je kan er de mooiste tekeningen op maken en blijft zo nog lang in herinnering! Dat is nog eens een mooi afscheid kado voor de juf!

Afscheid in een flesje

Aju paraplu bedankje - afscheid van juf of meesterLiever geen groot afscheidkado, maar wel eentje die niet vergeten gaat worden. Maak dan deze aju paraplu in een flesje. Super schattig en zeker origineel! Daar zal de juf van opkijken.

 

Close