TOP
Juffenkado, Juffenkadootje, juffen kadootje, origineel juffenkado
Afscheid DIY

Juffenkado – bedankt voor het uit-MUNT-ende schooljaar

Aan het einde van het schooljaar zetten wij de juffen in het zonnetje met een heus juffenkado. Meestal is dat een leuke DIY die lekker simpel is maar wel leuk. Dit keer werd het ook een gezond juffenkado.

Juffenkado, Juffenkadootje, juffen kadootje, origineel juffenkadodIT

Wat heb je nodig voor het juffenkado:

  • Juffenkado, Juffenkadootje, juffen kadootje, origineel juffenkadoMuntplantje, van de supermarkt, groenteboer of tuinwinkel.
  • Wikkels voor het muntplantje, zoals hiernaast op de foto.
  • Printer en papier.
  • Schaar en plakband.
  • Strik, eventueel extra versiersels.
Download de wikkels voor het muntplantje gratis door op de volgende link te klikken: Bedankt voor het uit munt ende schooljaar -)_beiden

Zo maak je het juffenkado:

Stap 1 – juffenkado: Download de wikkel van het muntplantje en knip ze uit. Schrijf er eventueel nog een kleine persoonlijke boodschap bij van je kindje.

Stap 2 – juffenkado: Plak de wikkel om het potje van het muntplantje.

Stap 3 – juffenkado: Strik er een mooi lint omheen of versier naar keus met bijvoorbeeld een mooi papiertje en nog meer slingertjes.

Klaar is je kado!

Juffenkado, Juffenkadootje, juffen kadootje, origineel juffenkado

Juffenkado, Juffenkadootje, juffen kadootje, origineel juffenkado

Ben je op zoek naar nog meer leuke juffenkado ’s of bedankjes: kijk dan ook eens op mijn Pinterest pagina vol met de leukste ideetjes!

Ceciel van der Pas

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april 2017. In die tijd maakte zij blogs met DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids. Ze was mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim) en getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim). Tegenwoordig heeft ze een ander bedrijfje : Ceciel Maakt - een creatief bedrijf voor (blog)tekst & foto's, creatieve workshops en het maken van ontwerpen (van o.a. krijtstifttekeningen, zie Etsy Shop Krijtstifttekening).Je kan haar tevens nog steeds volgen via Ceciel Maakt op Instagram en Ceciel Maakt op Pinterest . Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close