TOP
Letter en cijfer sjabloon kaart
DIY Home Made

Kaartje voor Ingrid van Ingthings.

Het is inmiddels ruim en breed bekend dat ik een verslaafde ben van Bloglovin. Ik volg er inmiddels te veel blogs en kan uren genieten van alle leuke, grappige, mooie posts. Deze week had Ingrid van Ingthings een aangrijpend berichtje, waarin ze een tijdelijke blog-break aangaf. Ze nam een tijdje vakantie voor meer inspiratie en rust. Daarnaast gaf ze een oproepje of je een kaartje van haar wilde. Ik gaf gehoor! Niet voor mezelf maar meer om haar een leuke kaart te kunnen sturen. Want post is toch wel super leuk om te krijgen!
Nu heb ik onlangs een drietal letter en cijfer sjablonen bij de Hema gehaald en dit was de perfecte gelegenheid om ze te kunnen gebruiken. Te samen met mijn kringloopvondst, blanco postkaaren, ging ik aan de slag.
Zoals gewoonlijk ontplofte er een klein bommetje op mijn frutsel tafel want alles moet even bekeken en uitgestald worden. Zo leuk om te zien wat je allemaal hebt en kan gebruiken! Al snel wist ik wat te doen en kon ik aan de slag.
Mijn enveloppenmal, prachtige papier, stempels, kleurtjes, stickers en washi tape vormde samen met een lieve quote een lief kaartje voor Ingrid.
Wat is het toch heerlijk om Home made kaarten te kunnen versturen.
Ik word er zelf ook vrolijk van :) .
♥ A little magic can take you a long way, have a wonderful day ♥

Ceciel van der Pas

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april 2017. In die tijd maakte zij blogs met DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids. Ze was mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim) en getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim). Tegenwoordig heeft ze een ander bedrijfje : Ceciel Maakt - een creatief bedrijf voor (blog)tekst & foto's, creatieve workshops en het maken van ontwerpen (van o.a. krijtstifttekeningen, zie Etsy Shop Krijtstifttekening).Je kan haar tevens nog steeds volgen via Ceciel Maakt op Instagram en Ceciel Maakt op Pinterest . Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close