TOP
Kaas Haasjes voor Pasen - DIY met babybell kaasjes I Creatief Lifestyle blog badschuim
Bento Bloggers DIY Countdown DIY Kids

Kaashaasjes

Het is de dag voor Pasen en wat doen de meeste Nederlanders: inkopen in de supermarkt! Want de paasdagen staan vaak in het teken van gezellig samen zijn EN eten. Als je paastafel leuk wil aankleden voor de kids dan mogen deze Kaashaasje zeker niet ontbreken. Je maakt ze zelf klaar en verrast de kids ermee. Of je maakt ze samen klaar. Of het is een leuke bezigheid voor aan tafel. Keuze genoeg! Daarnaast zijn ze lekker simpel om te maken en zo klaar. Hoe? Lees het hier.

Kaashaasjes, zo maak je ze:

Kaas Haasjes voor Pasen - DIY met babybell kaasjes I Creatief Lifestyle blog badschuim

 

Wat moet je kopen voor de kaashaasjes:

  • geschilde wortels (dat is wel zo makkelijk),
  • Babybel kaasjes,
  • krentjes,
  • taugé (of andere groente).

Zo maak je de kaashaasjes:

Volg de bovenstaande stappen! Steek alle losse onderdelen goed in het kaasje, zodat het 1 geheel is. Het neusje heb ik uit de losse hand uitgesneden, maar als je een klein hartjes vormpje hebt dan gaat dat makkelijker!

 Zo simpel dus: koekie-eitje-kaashaasje! Eet smakelijk.

Zoek je nog meer inspiratie voor op de eettafel: kijk dan eens op mijn pagina boterham ideeën of kijk op mijn pinterest bord:
Follow Badschuim ♥ to be creative!’s board Bento / Dutch Bento / Pimp je lunch on Pinterest.

Ceciel van der Pas

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april 2017. In die tijd maakte zij blogs met DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids. Ze was mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim) en getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim). Tegenwoordig heeft ze een ander bedrijfje : Ceciel Maakt - een creatief bedrijf voor (blog)tekst & foto's, creatieve workshops en het maken van ontwerpen (van o.a. krijtstifttekeningen, zie Etsy Shop Krijtstifttekening).Je kan haar tevens nog steeds volgen via Ceciel Maakt op Instagram en Ceciel Maakt op Pinterest . Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.

«

»

1 COMMENT
  • Comment: Anoniem on 4 april 2015

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close