TOP
Hippe traktaties winactie I Creatief Lifestyle blog Badschuim
Kant en klare traktaties – winactie van Hippe Traktaties
Kant en klare traktaties – winactie van Hippe Traktaties
Kant en klare traktaties – winactie van Hippe Traktaties
In The Picture Traktatie

Kant en klare traktaties – winactie van Hippe Traktaties

Trakteren een gedoe om te doen: helemaal niet met de kant en klare traktaties van Hippe Traktaties! Ze zijn leuk, betaalbaar en worden goed verpakt bij jou thuis bezorgd zodat jij er niet naar om hoeft te kijken. Hoe fijn is dat! Leer Geraldien en haar webshop Hippe Traktaties kennen en maak kans op een leuke kadobon van haar webshop!

Hippe Traktaties & Geraldien

Hippe traktaties Geraldien I Creatief Lifestyle blog BadschuimGeraldien zette Hippe traktaties 4 jaar geleden op, om haar creativiteit te uiten en met anderen te delen. Door een wisseling van werk van BSO leidster naar gastouder, miste zij de creatieve werkjes in haar dagelijkse routine.  Zo is het idee van Hippe traktaties geboren. Het begon klein met maar een paar traktaties, maar werd al snel steeds groter en nu is er voor elk thema wel een traktatie en uitnodiging te vinden! Alle traktaties en de meeste uitnodigingen zijn handgemaakt en naar eigen idee van Geraldien. Haar eigen kinderen zijn een grote inspiratiebron, maar Hippe traktaties logo I Creatief Lifestyle blog Badschuimook de kleine mini-klantjes (en hun moeders) die bij haar op bestellen. Zij kiezen dan niet voor het bestaande assortiment maar verzinnen zelf de leukste dingen die Geraldien voor hun uitwerkt als traktatie. Een prachtige wisselwerking dus waardoor het assortiment van Hippe traktaties steeds groter wordt.

Wat koop je bij Hippe Traktaties

De webshop van Hippe traktaties zit vol met handgemaakte traktaties. Je kunt ze kant en klaar kopen, waarbij je zelf kan kiezen wat voor gezond of ongezond snoepje je er bij wilt doen. Zelfs kan je kiezen uit verschillende soorten hippe uitdeelkadootjes. Hoe makkelijk en fijn is dat. Kun je toch met een stoere, hippe of lieve traktatie voor de dag komen, zonder dat je er veel tijd aan hoeft te besteden. Wat een fijne oplossing!

Een zeer populaire kant en klare traktatie zijn de klapperhandjes en afscheidsschepjes, vanwege de symbolische gedachte van een het afscheid van het kinderdagverblijf of de peuterspeelzaal. Daarnaast zijn de Brandweerman Sam, Minions en Buurman & Buurman traktaties geliefd.

Maak je traktaties toch liever zelf dan kun je ook bij Hippe traktaties terecht. Er zijn DIY pakketten waarmee je zelf je traktaties samen kan stellen. Alle traktaties zijn er in diverse thema’s zoals stoere jongens, hippe meisjes, sprookjes, stripfiguren en nog veel meer. Naast de traktaties zijn er ook uitnodigingen voor kinderfeestjes in diverse thema’s. Erg origineel en leuk om uit te delen.

 

Winactie bij Hippe Traktaties

Geraldien geniet van de reacties en trotse foto’s van haar klanten. Ze wil dan ook graag een lezer van mijn blog blij & trots maken. Daarom mag ik namens Geraldien & Hippe traktaties een kadobon van maar liefst € 15,- kado geven. Deze kadobon mag je besteden in de webshop van Hippe traktaties.

Wat moet je er voor doen om deze gave kadobon van Hippe traktaties te winnen:

1) Reageer onder dit bericht dat je mee doet aan deze winactie.

2) Like de Facebook pagina van Badschuim.

De winactie is gesloten en gewonnen door: Katinka Stolk.

Niet gewonnen of vergeten mee te doen? Er zijn regelmatig leuke winacties op mijn blog! Dus volg mij via de nieuwsbrief (in het menu te vinden of de linker zijbalk) of via de Facebook pagina om niets te missen.

Op zoek naar nog meer traktatie tips?

Trakteren, als moeder moet je er aan geloven! Tegenwoordig kun je het zo gek en ingewikkeld maken als je wilt. Maar dat kost wel tijd! Dat hebben we niet altijd (of lees geen zin in, haha). Dus verzon ik de ‘Koekie eitje traktatie tips’! Dat zijn snelle maar leuke traktaties die iedereen kan maken. Dus niet teveel gedoe met een maximaal effect! Je kan ze allemaal op deze traktatie tips pagina vinden.

Koekie eitje traktatie tips header I te vinden op creatief lifestyle blog Badschuim

Ceciel van der Pas

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april 2017. In die tijd maakte zij blogs met DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids. Ze was mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim) en getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim). Tegenwoordig heeft ze een ander bedrijfje : Ceciel Maakt - een creatief bedrijf voor (blog)tekst & foto's, creatieve workshops en het maken van ontwerpen (van o.a. krijtstifttekeningen, zie Etsy Shop Krijtstifttekening).Je kan haar tevens nog steeds volgen via Ceciel Maakt op Instagram en Ceciel Maakt op Pinterest . Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.

«

»

13 COMMENTS
 • Astrid Plugge
  7 jaar ago

  Het moet van mijn Hart dat ik het jammer vind dat je de bestelde patroontjes maar 2 keer kan downloaden, bij mij ging het mis, en nu heb ik niks maar wel 3.95 armer. Ik ga dus voortaan niks meer bestellen, een foutje is zo gemaakt zeker als je zo weinig van computers weet als ik. Maar verder zie ik alleen maar leuke dingen. Mvg Astrid

  • Ceciel
   7 jaar ago

   Beste Astrid. Erg jammer dat het mis is gegaan echter doe jij je uiting op de verkeerde site. Ik zou je adviseren om een mailtje te sturen naar Geraldin van Hippe Traktaties. Ze zal je vast willen helpen.

 • Lynn Mahieu
  9 jaar ago

  Fijne wedstrijd! Ik waag graag mijn kans!

 • Frieda
  9 jaar ago

  Doe graag mee!

 • lindsey bruyninckx
  9 jaar ago

  Ik heb de facebook pagina alvast geliked! Aangezien wij als jong koppel aan kindjes denken lijkt mij dit super om zo een hippe traktaties te kunnen geven aan iedereen die op bezoek komt!!
  Heel mooi en vooral lekker!
  groetjes !

 • SANDRA SPITAELS
  9 jaar ago

  leuke actie

 • kathleen
  9 jaar ago

  Heel leuk. Ook om de collega’s te trakteren als ik jarig ben? We werken met alleen maar vrouwen.

 • boulet marijke
  9 jaar ago

  Toffe wedstrijd ! ;-)

  • Ceciel
   9 jaar ago
   AUTHOR

   Dankje Marijke. Als je mee wilt doen moet je alleen nog even mijn Facebook site liken!

 • katinka
  9 jaar ago

  Ik doe graag mee aan deze win actie!!! Mijn kids gaan deze traktaties leuk vinden, met zulke traktaties maak je de blits!!!!

  • Ceciel
   9 jaar ago
   AUTHOR

   Leuk Katinka! Leuk ook dat je mijn Facebook pagina hebt ontdekt en meteen al zo heerlijk enthousiast bent!

 • Wat een mooi idee voor kinderfeestjes, ook leuk om samen te maken met je kids.
  Ik ga dit ook doen de komende tijd samen met mijn zoontje.

  Mvg,
  Eirene
  http://Www.marssyreese.com

  • Ceciel
   9 jaar ago
   AUTHOR

   Dankje Eirene. Als je mee wilt doen voor het winnen van de kadobon, moet je alleen nog even mijn Facebook site liken!

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close