TOP
kerstengeltjes zelf maken
(B)engeltjes, kerstengeltjes zelf maken.
(B)engeltjes, kerstengeltjes zelf maken.
Kerst

(B)engeltjes, kerstengeltjes zelf maken.

Vanmorgen begonnen we met het kerstontbijt op school. Een gezellige drukte met opgewonden kleutertjes die niets liever wilde dan niet eten maar wel zoveel mogelijk lol maken. ’s Middags was het dan eindelijk kerstvakantie! Tijd voor veel gezelligheid en speel- en knutselplezier! We gingen meteen goed van start en gingen kerstengeltjes zelf maken ( gemaakt door echte (b)engeltjes!).

Van school kregen we deze week zo’n lekker ouderwets schoolkrantje mee naar huis. Een aan elkaar geknipt, geplakt en gekopieerd krantje waarin tekeningen, wist-u-datjes en nog veel meer leuks over de leerlingen en de school staat. Zo heerlijk ‘old school’ en eens niet digitaal, daar hou ik wel van. In ons krantje stonden dit keer ook leuke knutsels. Ik was er helemaal blij mee, vooral ook omdat het van die ‘golden oldies’ knutsels zijn die ik zelf nog ken van vroeger en dat is toch al een tijd geleden. Er stonden deze schattige en makkelijk te maken kerst engeltjes in.

Kerstengeltjes zelf maken, dit heb je nodig:

Wil je hem ook maken, door op de link te klicken kun je hem zelf printen: Kerstengeltjes om te printen_blog badschuim.eu

Kerstengeltjes zelf maken, zo maak je ze:

We printen ze in 2 kleuren: roze voor de meisjes in de familie en, je raad het al, blauw voor de jongens.  Nu konden we heerlijk aan de slag:

Na al dat knippen, plakken en versieren waren de bengels voldaan. Nou ja, met het knutselen dan en stortte zich op de auto’s. Het was een gezellige boel!

Zoek je nog meer leuke knutsel inspiratie voor de kerst, klik dan door naar mijn knutseltips voor kerst

Ceciel van der Pas

Dit blog is geschreven door Ceciel, oprichter van het blog Badschuim en eigenaresse tot april 2017. In die tijd maakte zij blogs met DIY, knutsel ideeën en inspiratie voor creatieve ouders & kids. Ze was mevrouw Badschuim, een jongensmoeder van een lief draakje (meneertje Badschuim) en getrouwd met een kanjer (meneer Badschuim). Tegenwoordig heeft ze een ander bedrijfje : Ceciel Maakt - een creatief bedrijf voor (blog)tekst & foto's, creatieve workshops en het maken van ontwerpen (van o.a. krijtstifttekeningen, zie Etsy Shop Krijtstifttekening).Je kan haar tevens nog steeds volgen via Ceciel Maakt op Instagram en Ceciel Maakt op Pinterest . Via deze kanalen deelt ze nog steeds al haar creatieve uitspattingen.

«

»

1 COMMENT
  • Comment: Anoniem on 19 december 2014

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close